Цялото външно министерство е за смяна!

Цялото външно министерство е за смяна!


Цялото ни външно министерство е за смяна!
Никакъв усет за политическата обстановка в чужбина, а единственият им усет е за корупция !
Бойко Борисов повече от година го разнасят по световните мегдани като харчи се държавна пара за да се държи вън от скандалите в страната Борисов !

Ефектът от дипломацията ни е нулев, а Бойко Борисов носи само негативи за страната ни и нищо никъде не договори освен да изнасяме още свежа кръв към Европа!
Накратко единственото, което договори е износът на студенти и млади дипломирани младежи да ходят да работят за другите икономики !
Накратко всичко, с което се захване Борисов е пълен провал !

Магистралите на които ряза ленти взимат своите жертви !
Не мина и година две и започнаха да ги ремонтират ! Катастрофа в здравеопазването, в образованието и в социалната политика !
Икономиката ни е в колапс – растежът ни е по документи и единствените пари, които влизат в страната са тези от еврофондовете и субсидията за фермери и земеделци !

Efekt 2

Дори мафията си изнася парите и никой не инвестира у нас, защото няма кой да гарантира спокойствие и стабилност като думите на премиерът се менят по няколко пъти на ден и думата му не струва!
Помним за Мишо Бирата, нали виждаме и сега какво е! Цветан Цветанов постави Борисов в изолация като го прати да обикаля света и той на практика загуби контролът в страната! Виждаме как Цветанов израства в чужбина за сметка на Борисов !
Рейтингът на Борисов се срива както в чужбина така и у нас, едно здрасти не му дават вече ! Лъжите водят след себе си още лъжи и на хората им писна !
Цените растат на храните, горивата, на токът, на водата сега и на газта, а след това пак на всичко !

Няма икономика, няма производство, а безработица и безпътица преследва младите и старите !

Реформи в ТЕЛК-овете, в армията, в МВР и никоя не доведе до нищо добро! Пълен хаос в страната! Изтребление на хората – над 650 населени места вече са напълно обезлюдени, избиват се стадата, запечатват се заводи, ферми и свинеферми, а какво ще яде и пие този народ някой пита ли се?
Цялото външно министерство е за смяна и никой нищо не договори с нито една държава, никакъв стокообмен, никакви инвестиции, а само туризъм на правителството за сметка на българският данъкоплатец !
То като се замислим май целият кабинет да си ходи, че в цялата страна е хаос и безредие и навсякъде се шири бедност, болести и гняв, но скоро май народът ще излезе на площадите!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.