Швеция каза стига

Швеция каза стига

ЗАПОЧНА СЕ! Шведско село обяви истинска война на мигрантите! ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА!

Спокойно някога село, на 150 км от Стокхолм, се сблъска с поредица от конфликти, след пристигането на двадесет бежански семейства, пише Daily Mail.

Недоволството на жителите на селото довело до там, че те постоянно обменят обиди с мигрантите и дори хвърлят камъни един срещу друг.

Efekt 2

Има документирани случаи, когато бежанците са палили коли на местните жители. Следва да се отбележи, че децата на имигрантите трябва да ходят на училище, придружени от полицаи.

Изданието съобщава, че такива събития вече не са рядкост в Швеция, която преди се гордееше с толерантно отношение към мигрантите. През последните два месеца, протестиращи подпалиха 17 мигрантски центрове, а властите предупредиха, че нарастващото напрежение в страната в крайна сметка може да доведе до убийства.

Майкъл Омон, член на общинския съвет на селото с население от 1200 души, заяви, че проблемът се крие в нежеланието на местните хора да живеят с мигрантите.

„Расовите напрежения разделят селото на две групи: тези, които подкрепят имигрантите и тези, които искат те да напуснат. Интеграция върви зле, защото хората не искат бежанци, „- казва Омон.

„Ние имаме толкова високи данъци, защото ние плащаме толкова много за мигрантите“, – добави той. Представителят на местния съвет заяви, че всеки мигрант получава седмично около $ 30, което предизвиква негодувание сред данъкоплатците.

Местният офицер Anders Pitterson признава, че много от жителите са възмутени от пристигането на бежанците. Той се е надявал, че местните хора ще им помогнат да се интегрират и никога не предполагал, че децата на мигрантите трябва да бъдат придружавани до училището. Авторът на статията подчертава, че учителите отказват да придружават учениците, защото се страхуват, че те също ще се превърнат в „обект на омраза.“

Проблемите започват през септември, когато група мигранти започват да хвърлят камъни по колите на местните жители, които по-късно започват да се събират на групи и да хвърлят камъни по къщите на пришълците.

По-рано беше съобщено, че Швеция се отказва от „политиката на отворени врати“, затова от април на по-голямата част от бежанците се предоставя само временно разрешително за пребиваване в страната.
Източник: bradva.bg/

Ние от Blife.eu говорим, че е въпрос на време, когато толерантността ще застине като въглени и от пепелта ще избуят нови големи пожари! Всички ние виждаме, че няма как те да се интегрират по нашите закони и правила, а напротив Европейските управници се опитват да интегрират нас към техните навици и закони! Ще сваляме кръстовете от Църквите си, ще ни забраняват свинското и още какво ни очаква ! Сблъсъкът на цивилизациите е неизбежен, а просто сме на ниво нагнетяване на напрежение преди тази гневна кинетична енергия да избухне със страшна сила!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.