Шибаняк ли е + ВИДЕО?

 


За Мисирката и шибаняка За мисирката и шибаняка когато феновете скандират, че си педер@ст, когато скандират по улиците „Бойко курВо“! Когато народът открито без страх те мрази и презира, а той властта окупира.

Кой не го псува, кой? Тираджии, миньори и таксиметрови шофьори във всяко кафене открито всеки го презира, а той продължава държавата си да репресира.

Браво на журналистката, тя просто изтърва една емоция, която създава самият Борисов във хората – отвращение, погнуса и неговата надменност и арогантност расте всеки ден. Обграден с ласкатели, които го държат в един измислен свят на холивудска звезда, а каква е реалността? Браво на жената, браво!

Efekt 2

Да, тя е на заплата и вече сигурно са си изпатили много хора заради нея, но браво на момичето, тя обрисува с една дума Бойко – шибаняк! Шибанякаът налага силова диктатура над народа с репресивни мерки, прилага геноцид и един ден ще бъде съден за извращенията, които е сътворил, за престъпление против човечеството и за хилядите умрели заради него! Той е за трибунала в Хага не за премиер и един ден премиерата на шибаняка ще свърши!

https://www.facebook.com/110943590573609/videos/215369679767846/

 

Шибаняк ли е или е много як?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.