Ще викне ли танковете Борисов ?

Ще викне ли танковете Борисов ?

Дали ще викне танковете тиквата след изборите в Неделя?

В неделя ще стане ясно, че Данговска не става за президент !
Какво следва?
Вариант А:
Борисов тръгва по схемата на Хилъри Клинтън и по американският сценарии да дестабилизира страната ! С масови протести от активисти на ГЕРБ с лозунг „това не е моят президент“ !
Вариант Б:
Както се изметна за Оставката така узурпирал властта и на всички ключови позиции на всички институции е поставил негови хора и казва ТВЪРДО НЕ с поредната лъжа или там видите ли еди какво си !
И в България се обявява извънредно положение и главнокомандващ все още е онзи пундьо от ГЕРБ ! Хората излизат на протест, а Борисов се обажда на Пентагона и ЦРУ и вече има 5000 войници и танкове, самоходни гаубици и бронирани машини и излиза срещу народа ! Някога един политик си отиди заради думите „да викаме танковете !”
Дали Борисов е повел война срещу собственият си Народ, отговорът се крие в данните на НСИ за демографското състояние ВИЖ ТУК  !

Въпросът е дали ще посмее да …?

Посмяха да бият хората в Раднево, посмяха да арестуват патриоти и националисти, защо да не посмее и сега? Да се върнем на темата Раднево когато суверена излезе там и нямаше политици, нямаше политолози, нито един лидер на патриотична Партия нямаше, никой от управляващите, но пък имаше водни оръдия и постъпите към малкото градче бяха контролирани!

Въпросът е, че ако Борисов загуби вторият тур дали ще изкара Американската армия уж да стабилизира положението в страната ескалирало заради него самият?

Efekt 2

С камъни и дървета срещу танковете на САЩ у нас ли ще се наложи да се изправим?

Слави Трифонов доказа, че 3,5 милиона са готови да се изправят срещу статуквото сега и веднага !

Ще има ли гражданска война и ако има кой ще е виновен за това? Наслушахме се на уверени лъжци, народът е натрупал много енергия !

Идва ли Видов ден за управляващите ?

Дано най-големият съветник на ТИКВАТА – СТРАХЪТ МУ го посъветва тихичко да сведе глава и да си подаде оставката и да се напудрят за да приемът загубата по-леко и това е !Ще викне ли танковете Борисов
Ако ли не няма да има сила, която да спре надигащата се вълна от недоволство помитаща цялото статукво, цялата политикоикономическа мафия !

Тежко и горко на този, който е дръзнал да води война с Българският народ !
С викове „Българи орловци“ и викове „ураа“ бая бази можем да съборим !

Бойко Методиев Борисов държи ключът към заключената врата към Бъдещето на България !Ще викне ли танковете Борисов

Той трябва или да загуби с чест или с много кръв и …..

Бог да пази България и всички Българи!
Нека разумът надделее ако ли пък не аз съм готов, ако си готов и ти да браниш страната си сподели на стената си тази публикация и нека се преброим !
България над всички и всичко, това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.