Ще ДОСТигнем ли с ГЕРБ Балкански халифат ?

Ще ДОСТигнем ли с ГЕРБ Балкански халифат ?


Идва ли тази гаДОСТ Балкански халифат, ако ГЕРБ спечели!

Не е морално хора, които през годината и един ден не са дошли в България да гласуват кой да им бъде президент било то и депутата !
Партия ДОСТ вече обяви на своите членове и Симпатизанти живеещи в Турция да подкрепят ГЕРБ и тяхната двойка за Президентските избори ! Това вече бе съобщено през Турската преса !

До тук ясно – процесът е двупосочен ! Изнудване на Българските Турци, който имат Роднини в Турция се казва, че ако не гласуват за ГЕРБ техните роднини ще пострадат там !
Виждате в Турция какви неща се случват, може да се случи нещо и на вашите братя и сестри, на вашите деца и така нататък все в този ред на мисли !

Efekt 2

А на Турските избиратели освен, че им се намеква ясно, че живеят в страна, в която времената са несигурни, ако не гласуват за ГЕРБ под строй може да им се случи нещо на тях и на роднините им в България, именно затова този висш акт на мерзост, този възможно най-подъл рекет, който Местан извършва над ДУШЕВНИТЕ МУ БРАТЯ го издига на най-високо място в йерархията на най-гадните политици !
Да изнудваш някой за пари е едно, да изнудваш някой с компромати е друго, да изнудваш някои да направи нещо против волята си е трето, но да го изнудваш през най-светлото през неговата ЛЮБОВ КЪМ РОДНИНА това е върхът на айсбергът наречен мерзост !

И ако има политик, който най-добре владее мръсната игра и по най-извратеният начин бърка в душите и сърцата на хората, то това е Лютви Местан !В турТуция ще гласуват за ГЕРБ
Но с такъв ортак Бойко Борисов никога кафетата му няма да са сладки и като се има в предвид как Турция пряко се меси във вътрешната политика на България и един ден Местан ще заяви на всичките ислямисти да гласуват за него, а Борисов в ъгълът ще се изправи и ще каже на всички остатъци от ГЕРБ да подкрепят Местан !

Един ден Бойко Методиев Борисов ще каже МЕСТАН АКБАР !
Дано всички членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ днес се опомнят и не гласуват за ГЕРБ, защото ще превърнат България в „Ислямска държава“ 2 !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.