Ще убие ли до дни Бойко Ахмед Доган по информация от ДАНС?

Ще убие ли Бойко Ахмед Доган по информация от ДАНС?


Това ще стане ясно до дни !
Октай: Ако Бойко не унищожи ”бащите” си, те ще го приключат
„Доган е голяма хапка за Борисов. Трябва има сериозни причини и зор, за да му посегне. Доган е създателят и на Борисов, и на Пеевски, и на Цацаров. Той е господарят на задкулисието и ако го ударят, значи тези хора са в капан и отчаяно търсят изход.”Ще убие ли  до дни Бойко  Ахмед Доган по информация от ДАНС?

Това заяви пред Фрог нюз Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС по повод информация във Фрог нюз за готвен арест на Ахмед Доган. Тази новина бе споделена от източници в ДАНС и прокуратурата. Активисти от ДПС коментираха, че такъв вариант е възможен, но той ще взриви България.

Спасяват си кожите. Моделът „Доган-ДПС” обслужва задкулисието. Именно този модел издигна хора като Борисов, Пеевски и Цацаров. Без Доган Борисов никога нямаше да стане главен секретар на МВР. Доган, не царя го сложи на поста – никой не се заблуждава в това. Затова той си затвори очите за етно-релизиозния модел на мафията. Ще приветствам арест на Доган, макар зад него да са тези хора. Освен това съм сигурен, че това няма да ги спаси. Те са свършени. Опитват да си спасят кожите.

Efekt 2

Възможно е дори те да пускат този слух, за да си вдигнат рейтинга и да изместят вниманието на хората от проблемите, които са ги налегнали. Разследват ги от САЩ за корупция – това не е шега работа. Имат проблеми и с Русия.

Щели да разследват далаверите около Цанков камък. Хубаво, но само Доган ли ще разследват или и царя, и бизнесмена Николай Вълканов, който участва в цялата история?

Забавлявам се, как тези хора са готови да жертват бащицата си, за да си спасят кожите. Като турски сериал са…

Съществува и вариант Борисов да е изтъргувал Доган с президента на Турция Ердоган. Ако е така, значи Борисов е предал българските мюсюлмани под контрола на Анкара. Досега ги държаха Доган и Библиотекарския, – категоричен е Октай. Според него в момента Борисов е зверски притиснат от Вашингтон, Москва и Анкара и е готов да взриви държавата, само и само да се спаси по някакъв начин. За него не е проблем да удари създателите си. Вече го е правил като главен секретар с предшните си шефове – всеки знае кои.

Това няма да го спаси. Няма да спаси Пеевски и Цацаров. Ще изгорят в разпаления от тях пожар. Идеята им е да заявят пред българите, че ги притискат отвън, но те мислят за народа си. Затова бе и договорът с Македония. Няма кой да се хване.

До няколко дни картината ще се изясни. Вярно, че удариха Георги Гатев, човек на Доган и зам.-шеф на комисията за контрол на СРС. Това с Цанков камък е крачка в същата посока. Да видим. Ако свалят охраната от НСО на Доган – ясно – нацелили са го, смята Осман Октай.
Източник: frognews.bg

Ще убие ли Борисов Ахмед Доган по информация от ДАНС?

Това ще стане ясно до дни !
Борисов е притиснат в ъгъла и това го прави уязвим и страхът му е голям, а как ще постъпи можем само да гадаем !
Едно е сигурно, че до сега е убивал всички, които са били над него и това показва кариерата му в СИК как от един пазач на паркинг на колите на Босовете на СИК се изкачи до най-високото място !

Има още една причина и за това Пеевски когато имаш да даваш много пари, които не можеш да върнеш като обикновено този на който имат да дават пари е убиван поне в 90% от случаите е така в България !
След грандиозният грабеж на КТБ Борисов и Пеевски май не им се дели с Ахмед Доган? Много е удобно да ликвидират Ахмед Доган и така да прехвърлят всичко на него като вина !
Факторите са много !

Ердоган иска главата на Ахмед Доган, Местан се умълча и е готов да поеме контрола над Българските мюсюлмани като познава всички детайли, структури, всичко – МОТИВ !
От Европа има много сигнали за връзките и сенчестият бизнес на Пеевски с „Ислямска държава“ както и че Борисов е съдействал за това оръжие, цигари без бандерол, антики, трафик и каналджийство за пред Брюксел да се очистят – МОТИВ !
Алчност за всичките пари на контролът над обръчите от фирми на ДПС и Пеевски познава схемата – МОТИВ ! Американците искат главата на Ахмед Доган – МОТИВ! Цацаров е просто инструмент, който да замаже следите срещу голям процент от КТБ, но е в зависимост от Пеевски и Борисов – МОТИВ ! Мутренското управление на страната ни използва мутренски прийоми ! Свалят ли охраната на Ахмед Доган, а това означава само едно – дошло е време да го разкостят !
Както се казва в една приказка „пилци поебали квачку“ и като заговорихме на Руски дали Руснаците ще го спасят и все пак един милиард лева са в ръцете на Пеевски за „Южен поток“ и никой не ги е върнал на руснаците !

Едно е ясно, че мъртвият пари не връща и може руското ресто да спаси Ахмед Доган, а може и да са се разбрали с Руснаците и все пак Русофилите клекнаха на Борисов, а някогашният зам. министър на вътрешните работи когато Борисов бе главен секретар и се упражняваше в ликвидация на босове, а сега е посланик в Москва !
Та до дни ще стане ясно дали ще отрежат конците на кукловода !
Едно е сигурно Ахмед Доган го грози огромна заплаха и то от тези, които той създаде !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.