Щракнаха белезниците на Ембака

Щракнаха белезниците на Ембака

На 9 ноември 2015 г. Окръжна прокуратура гр. Благоевград задържа за 72 часа Емил Първанов- Ембака във връзка с повдигнатото му обвинение в убийство

На 26 юни 2015 г. около 13,30 часа на новостроящ се обект на магистрала “Струма”, лот-4, умишлено е умъртвил Николай Чивиев, смята прокуратурата. Припомняме, че непосредствено след извършване на престъплението Ембака се укри, което наложи обявяването му за издирване, вкл. и международно, чрез издаване на Европейска заповед за арест.

На 9 ноември 2015 г. Първанов се явил сам в Окръжна прокуратура Благоевград със защитник. Предстои прокуратурата да внесе искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража” по отношение на обвиняемия.
За това съобщиха от: www.plovdivskinovini.com/

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще следим развръзката: Дали ще го застигне отмъщението ? Дали ще го защити законът или ще получи затвор, можем само да гадаем ? Всичко е в ръцете на Темида и на съдбата какво ще стане можем само да гадаем ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.