Япония и „Ислямска държава”

Япония и „Ислямска държава” Стефан Пройнов


Шокираща информация как Япония се бори с „Ислямска държава”!
Няма да повярвате като видите цифрите !

Япония е приела 27 бежанци през 2015 година, върнала над 99% от желаещите
Япония е приела само 27 бежанци миналата година и е отхвърлила почти всички останали молби. Това съобщиха японските власти, предаде АFP.
От хилядите, поискали убежище, само петима са Сирийци, като трима от тях са приети – далечен отзвук от масивния приток на сирийци към Европа през изминалата 2015 година.

По данни на правосъдното министерство на Япония, през 2015 във ведомството са постъпили общо 7 586 молби за убежище, което означава, че повече от 99 % от молбите са били отхвърлени.

Efekt 2

Според министерството броят на бежанците, приети миналата година, е скочил в сравнение с 2014, когато са приети 11 души, и 2013, когато са приети само 6.
Източник: sosnovini.bg

Всички знаем, че японците са хора на честта и като такива не биха допуснали джихадисти и терористи да влязат в страната им по легален път !
Най-малкото не биха ги настанили и да хранят и поят докато не си направят някой атентат ей така в името на „Ислямска държава“!

От друга страна Япония е островна държава, в която по вода може да влезе всеки !
Но и дори да влязат такива заради генетичните разлики във външният вид на ислямистите и местните те лесно биха били разпознати и заловени !
Отделно Япония е далеч от целта на „Ислямска държава“ и не е привлекателна дестинация !
Японската социална система не е като на европейските страни и това става ясно от жестокият филтър на който са подложени кандидат мигрантите !

Ех, ако и ние имахме държавници като японците България нямаше да бъде похитена !
Нямаше да треперим сега и да живеем в страх от атентати !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.