100% кръвен данък гарантиран от ГЕРБ!

100% кръвен данък гарантиран от ГЕРБ!
Вижте ужасяващите данни как се унищожават децата ни!

От ГЕРБ продължават да убиват най-милото ни, а именно децата!

Децата на България – най-първостепенната грижа за нацията ни ! Само за последните пет години броят на социалните домове за деца у нас е намалял три пъти, домовете за деца с увреждания вече не съществуват, а децата без родители, живеещи в институция, са едва 480.

Това показва анализ на Агенцията за социално подпомагане за изпълнението на процеса по деинституционализация от 2012 до 2016 г. Ето как Борисов 3 и ГЕРБ се борят с демографките проблеми като ги задълбочават !

Efekt 2

Според данните, ако преди пет години броят на институциите за деца е бил 122, в края на миналата година са останали само 42. Намалял е броят на децата в домовете за деца без родителска грижа – от 2361 са останали 480. През миналата година бяха закрити последните институции за деца с умствена изостаналост, с което тези домове престанаха да съществуват. Ето как от ГЕРБ решават кой има право да живее и кой не!

Това е Войната на Борисов с лошият материал продължава и няма как да забравим, че от Правителството наричаха протестиращите майки на деца с увреждания КУХИ ЛЕЙКИ – това е манталитет, това е отношение, това е тенденция, която се задълбочава ! Никой не е съвършен и никой не е застрахован в семейството да се появи дете с даден недъг или увреждане и къде е държавата в този случай, къде, ами няма я !

Нима хората с увреждания не са хора, нима нямат право на живот явно НЕ СПОРЕД ГЕРБ ! Напомняме, че има стратегия за закриване на всички специализирани институции за деца. И ако това не е геноцид какво е? Годишно умират над 115 000 човека, раждат се 36 000 деца ! Само абортите по неофициални данни са над 30 000 ! Какво става с тези 13-14 деца в неравностойно положение, някой знае ли, ами държавата ги зачеркна и те не са грижа на държавата вече !

Това ли са конкретните мерки на правителството за борба с демографската криза, защото повече приличат на борба с демографията на страната ни ! Иначе ще Ви говорят за конкретни мерки и как населението не е намаляло и едва ли не ни стопяват като нация като в статистиката влизат други етноси !

Хора опомнете се, срещу Българският народ се води война от правителството на ГЕРБ и техните коалиционни партньори във всичките им правителства !

С тези темпове 2030 година България ще е ликвидирана, а територията ни ще е превърната в едно арабско ромско гето, в което вносното ще абсорбира местното и ще бъдем заличени на 100% ! Гласуването за национални предатели е престъпление не само към род и родина, а и към човечеството след като безмълвно ставаме съучастници на заличаването на един човешки вид и култура !

Внесохме си Демокрация, внесохме си джихадист да вземем да си внесем и някой народен съд, че вече няма за кога да се бавим ! Ако някога България е плащала кръвен данък то днес ГЕРБ го взимат в пъти без да питат, без да бият и колят, а оцелелите от нашите деца те просто ще напуснат България завинаги ! 100% кръвен данък гарантиран от ГЕРБ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.