Над 2000 домове са обрани за седмица, а от МВР крият истината

Над 2000 домове са обрани за седмица, а от МВР крият истината


Над 2000 домове са обрани само за седмица в България, а от МВР крият истината, но пък се появи реклама на СОТ компания по телевизията! По празниците едни много домове остават без стопани и точно в този момент има ПИК на кражбите в страната !
Правителството и МВР не публикуват истинската статистика, защото с всяка минута се извършва някъде взлом в страната ни !

Полицията не се справя с бумът на престъпността, но пак е добра в статистическите отчети естествено след като анализират данните ! Най-уязвими са блоковите квартали, а там разкриваемостта е около 0,02%, което на практика е нищо, но и няма как да бъде по-голяма след като кварталните полицаи са на хранилката на местните апаши има и гастролиращи бригади, ако там нещо се пропука и така идват онези 2% разкриваемост!

Набляга се на пари, злато и техника предимно, но се посяга и на произведения на изкуството както и по-лесно конвертируеми на пазара инструменти и строителна или монтажна техника !
Няма семейство в страната ни, което да не е било обект в годините назад на посегателство над имуществото му, ако не в града то на вилата, то на село и всеки е платил своят данък към апашите ! По селата се крадат предимно предмети от бронз, мед и желязо, техника и такива, които стават за бърза реализация като скрап, но има и зачестили случай на животни, ракия, вино и храна !
И така доста са населените места, които нямат дори квартални полицаи, а обещанията във всяко село полицай си останаха на думи !
Цели регион плащат вече по 10 лева данък спокойствие на месец на имот и така частни охранителни компании процъфтяват !

Efekt 2

Охранителите от частните компании респектират бандитите по нерегламентиран начин както и така усвояват средствата, които получават от жувущите, но сива или не икономиката така съществува за някой хора частните охранители в тези малки села и градове са повече от охрана те са и надежда, те са помощ, лекарства да им купят, багаж да им донесат или дори и колет да им изпратят, че тези охранители са повече от селски пъдари, те са редът и закона там на село където хората са забравени от Бога и правителството !
Между другото само да вметнем, че не са забравени от правителството на ГЕРБ на 100%,а те им напомнят с писма за таксите за смет, за данъците, които трябва да плащат към държавата и общината, но ако се обадят на 112 с часове няма кой да дойде на адрес !
И когато полицаите протестират с право да погледнат, че и хората имат права и да погледнат колко от досъдебните производства се прекратяват след установеният срок с неизвестен извършите, а извършителят се знае, това е правителството !
И така, ако не са Ви обрали досега почакайте малко и това ще стане !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.