Sky News: Терористите се въоръжават в Европа

Sky News: Терористите се въоръжават в Европа

Британските служби за сигурност предупреждават, че терористите се въоръжават в Европа!

Има определена тревожност в службите за сигурност, че може да има терористични атентати в Лондон по подобие на тези в Париж!

Телевизия Sky News информира, че търсенето и предлагането на оръжие в Европа е достигнало критично високи нива !

Efekt 2

Хората занимаващи се с това са готови да доставят всичко за всеки на определена цена !

Според анализатори свързани с тероризмът ракурсът, който са поели Терористичните организации и както и вълците единаци наречени от тях е презапасяване с автоматично оръжие според клетките на „Ислямска държава“ автоматичните оръжия за най-добрия начин за масови убийства по улиците. Отворените граници на Европа означават, че оръжия може да бъдат пренасяни лесно до купувачите в Западна Европа. Автомат „Калашников“, рядко използван от организираната престъпност, е най-предпочитаното оръжие, според бандите. От планините на Балканите, през огромните гори в Източна Европа, мрежи от банди имат достъп до милиони оръжия, складирани след годините на конфликти или са лесно откриваеми в райони на конфликти, като в Украйна.

След месеци на преговори с румънска банда, Sky News е насочена към отдалечена част на страната за среща с членовете на банда, готови да покажат какво могат да доставят.

Това журналистическо разследване е доста тревожно! Като се добави, че в Сърбия и Косово има много работилници готови да въоръжат цели армии този факт става доста тревожен !

България също е страна, в която можете да си закупите лесно оръжие! Българските калашници са с най-добро качество на изработка и това ги прави най-ценни и най-търсени на черният пазар и тяхната цена е доста по-висока от България, а също са търсени муниции и ръчно преносими гранатомети !

В не един международен доклад името на България присъства като източник на оръжие за „Ислямска Държава“ и техните връзки са трайни, повярвайте ни

Всяка четвърта гилза изстреляна в Сирия е българска! Каналите и трафикът на терористи към Европа и Великобритания също минава през България !

Антиките, който от „Ислямска държава“ заграбват от музеите също минават през България и нашата мафия е трайно свързана със световният тероризъм!

Всяка трета кутия цигари, която пушат терористите от „Ислямска държава“ също е произведена в България естествено без бандерол, но анализът на тютюна, марката и по всичко личи, че произходът и е от нашата страна !

Някога един Американски военен министър „каза ако искате да търгувате с Руската мафия наемете Българин да Ви свърши това“!

Днес то звучи в друг аспект – ако искате да търгувате с „Ислямска държава“ и терористите от Украйна и по целият свят наемете Българин да свърши това !

И за всичко това правителството и службите ни не знаят нали ?

Не знаят, че Българската мафия продава каптагон и синтетични наркотици на ИД, не знаят и не знаят, че им се доставят крадени коли и оръжие, не знаят за антиките и цигарите без бандерол, не знаят, че им се изготвят и фалшиви документи и самоличности у нас, не знаят и че взривовете в толкова складове за боеприпаси в България прикриха огромно количество липсващи експлозиви, мини, оръжие с една дума боеприпаси !

С няколко думи службите не знаят ето ние казваме но какво от това кучетата си лаят керваните от и за „Ислямска държава“ си вървят !

Докато британските служби за сигурност предупреждават за потенциална атака срещу Лондон по подобие на станалите в Париж, телевизия Sky News беше информирана от банди в Източна Европа, че търсенето на предлаганите от тях оръжия в Европа е скочило до небесата за две години и са готови да доставят на всекиго, съобщава Фокус.
Експерти казват, че ислямистки терористични клетки и „вълци-единаци“ вече смятат автоматичните оръжия за най-добрия начин за масови убийства по улиците. Отворените граници на Европа означават, че оръжия може да бъдат пренасяни лесно до купувачите в Западна Европа. Автомат „Калашников“, рядко използван от организираната престъпност, е най-предпочитаното оръжия, според бандите. От планините на Балканите, през огромните гори в Източна Европа, мрежи от банди имат достъп до милиони оръжия, складирани след годините на конфликти или са лесно откриваеми в райони на конфликти, като в Украйна.

След месеци на преговори с румънска банда, Sky News е насочена към отдалечена част на страната за среща с членовете на банда, готови да покажат какво могат да доставят.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.