изпрати новина
Водещи новини

Аз съм прост, ама и Вие сте прости!

Аз съм прост, ама и Вие сте прости!


Рече премиера, че сте много прости, честно да Ви кажа Господ Бог да ви прости ! Аз обаче не съм Господ и няма да простя !
Той даде ли Ви прошка като вдигна данъците и цените, прошка даде ли ви питам когато скочиха храните, дали прости ви когато и тока поскъпна, но не вдигна пенсиите и заплатите, ограбват ви повече сега !

Прошка, има я във всяка религия по света и при турците на байрама, прошка дават и при християните, прошка се дава и се иска и в Будизма има и в Хиндуизма има, но само от премиера няма в тази държава !

Щавят ни като за последно и всички знаем, че това не е редно и какво от това прошка няма за нас и нашите деца !

Милиарди теглят и си ги делят в паралелната държава на гневът, а ние се надяваме на чудо, нещо да се промени!
Прости сме и аз и вие, а как крадеца ще се само арестува, как лъжеца ще признае своята лъжа, как та мафията е една !

Там всички са се омотали като суджуци от свински черва и гарвана на гарван там око не вади и всичките са на една софра !
Прости сме ви казвам, той е прав щом още ги търпим !

„Не сме народ, а мърша и днес е по-зле – мършата е чужбина и не се завръща, а тук са само болни, стари и е беднотия като с тези хора не се прави революция, а с тези хора само става корупция !
И така прости сте и театъра върви по телевизията и по вестници и сайтове дори !
Който казва пише истината разбери го обвиняват във фалшиви новини, а хората са прости разбери, защото тези горе са го осъзнали и затова са ви яхнали и лъжат, мажат безогледно, гаврят се с нас ежедневно, ама ние сме прости, а и те казват, че сме прости и е май наистина така !

Що никой не скандира, що никой не протестира, що никой не вика „оставка“ и явно този дето държи ЛАВКА яко ви зомбира !

Прости сме, горивата ни фалшиви, колите ни са втора употреба, пътищата ни разбити, а винетките ни най-скъпи в Европа и като стана за Европа дума как двойните стандарти ни сполетяха и двойното качество на храните, ама прости сме ви казвам щом ядем тез боклуци и то на високи цени и нищо пък ще ни лекуват после с хапчета фалшиви нали сме прости и кой да се усети и да се усети пък какво от това има НПОТА и Фондации, има всякакви Бюрокрации, цялата система и съдебна и правораздавателна е вятър работа, ама стане ли да влезеш във вихъра разбери като Дон Кихот си ти, а системата се управлява пак от онези дето казват всеки ден, че прости сте и Вие и аз, ама какво да се прави?

Ще кажете и ще наведете гяурският си поглед към земята и ще оголите врат на този със сабята в ръката и все пак „покорната глава сабя не сече“, ама коли ви децата без да Ви попита за това !
И те така, прости сте ви казвам! Банките ви притежават, Работодателите ви ви унижават и няма на кого да се оплачеш освен да се напиеш с някой алкохолен миндил и какво една упойка за час или два, но пак си лягаш като простак и ставаш, а като такъв, защото така е казала бащицата на нацията !

И така Борисов едно чел бил „Винето“, Борисов 2 и после Борисов 3 сега какво Борисов 4 ли ще ни освободи? Прости сте и аз съм прост, но едно ви казва разберете време е за радикална простотия, да ги изхвърлим от властта и тия и уния ! Време е за нова алтернатива на управление на страната, време е да си вземем в ръце съдбата !

Щото и най-големият простак не обича да го правят на простак !
Сега вземете и се стреснете, време е да ги изметете, ако ли не значи наистина сте много прости и ще се моля за един народ Господ Бог да го прости, защото нашата нация ще бъде първата в света, която е изчезнала от простотия и не са виновни нито тия, нито ония, а проблемът е, че няма НИЕ! Стига сме се делили, време е да се обединим!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*