Папата- Светия Отец или Изрода на Новото време!?

Папата- Светия Отец или Изрода на Новото време!?


Отворено писмо на един българин, към Папата и цялата продажна сган!
„Правата на мигрантите, стоят над националната сигурност” – отсече папата!
Много ви търпяхме господа, мислещи се за господари на Света. Това, че ни съсипахте Държавата, някакси го преглътнахме. На наш гръб живуркате и се къпите с кръвта, потта и труда на нашите майки и бащи. Бяхте фалирали още преди 1989г, но като завладяхте нашите ресурси от богатата ни Родина, си осигурихте охолен живот ! В същото време нас, ни убивате ежедневно, чрез подставени марионетни правителства. Вие днес открито отсякохте, че искате да ни убиете, чрез най-новото си радикално оръжие, което изкуствено създадохте. Под диктовката на ционистките си господари вие, правите така, че и мирното християнско население, да се радикализира, за да може скоро и то да убива със същата агресия, както го правят вашите слуги в Сирия, Ирак, Либия и другите държави. Все държави, в които също наложихте своята „демокрация”.

Тези “уж” мигранти и бежанци, са тръгнали да си отмъщават на Запада, за разрушените им страни. Но те са толкова ограничени, че не правят разлика между истинските виновници и обикновените граждани и народи, които по същия начин са ограбени от вас и вашата клика. За тях, ние сме враг и те са прави донякъде, защото сме стояли безмълвно и безучастно, като сме ви наблюдавали, какви злини вършите . Та тези хора, днес идват в нашите страни и започват да си отмъщават, засега с терористични актове, но скоро и с много по мащабни военни действия. Те вече избиват децата ни, изнасилват жените ни, крадат ресурсите ни и много скоро, ще има ответна реакция от местните. Ние също ще грабнем пушките и ще започнем една истинска касапница, която добре сте планирали и неизбежно ще се случи.

Да, това е вашият план, да редуцирате населението на земята- като се самоизбием . НО, тук има едно много голямо НО. Вие ни създадохте естествен враг , който да убиваме, и яростно ще убиваме, за да се самозащитим. НО ние знаем , че вие сте нашият истински враг, който е виновен за цялата тази бъркотия. И нали не си мислите, че този път ще ви се размине, както в миналото. Не, няма да ви се размине, а ще ви търсим и гоним “до дупка”, до пълното ви унищожение, както на вас така и на децата ви, за да не продължат със сатанинските ви похвати и мръсен начин на живот! Заигравайки се с „Националната сигурност”, днес вие направихте най-голямата си грешка. Всички репресивни закони са обвързани именно около националната сигурност. И днес вие казахте „Не на националната сигурност”, с което ни обричате на смърт, но и ни развързвате ръцете, да действаме вече както намерим за правилно и животоспасяващо. Това означава, че навлизаме в явна фаза на война, която вие обявихте на човечеството, а по време на война действат законите за военно положение.Папата- Светия Отец или Изрода на Новото време!?

Efekt 2

Това е национално предателство, за което наказанието е смърт. Точно така СМЪРТ, за вас и вашата клика от предателски марионетни правителства. И вече няма защо да се съобразяваме с всякакви там тикви, суджуци, кръгове, обръчи, защото знаем ,че те са от вашия отбор и ще последват вашата трагична съдба. И ако пак ни излезете с номерата, за „езика на омразата”, заповядайте и се пробвайте с българина, тогава ще усетите не език, а сопата на омразата, която толкова дълго време сме държали зад вратата. Война или Мир, ще разберете и ние на какво сме способни. Но, запомнете! Ще ви търсим за добро или лошо! И ЩЕ ВИ НАМЕРИМ!
Източник: facebook.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.