Аз съм прост, ама и Вие сте прости!

Аз съм прост, ама и Вие сте прости!


Рече премиера, че сте много прости, честно да Ви кажа Господ Бог да ви прости ! Аз обаче не съм Господ и няма да простя !
Той даде ли Ви прошка като вдигна данъците и цените, прошка даде ли ви питам когато скочиха храните, дали прости ви когато и тока поскъпна, но не вдигна пенсиите и заплатите, ограбват ви повече сега !

Прошка, има я във всяка религия по света и при турците на байрама, прошка дават и при християните, прошка се дава и се иска и в Будизма има и в Хиндуизма има, но само от премиера няма в тази държава !

Щавят ни като за последно и всички знаем, че това не е редно и какво от това прошка няма за нас и нашите деца !

Efekt 2

Милиарди теглят и си ги делят в паралелната държава на гневът, а ние се надяваме на чудо, нещо да се промени!
Прости сме и аз и вие, а как крадеца ще се само арестува, как лъжеца ще признае своята лъжа, как та мафията е една !

Там всички са се омотали като суджуци от свински черва и гарвана на гарван там око не вади и всичките са на една софра !
Прости сме ви казвам, той е прав щом още ги търпим !

„Не сме народ, а мърша и днес е по-зле – мършата е чужбина и не се завръща, а тук са само болни, стари и е беднотия като с тези хора не се прави революция, а с тези хора само става корупция !
И така прости сте и театъра върви по телевизията и по вестници и сайтове дори !
Който казва пише истината разбери го обвиняват във фалшиви новини, а хората са прости разбери, защото тези горе са го осъзнали и затова са ви яхнали и лъжат, мажат безогледно, гаврят се с нас ежедневно, ама ние сме прости, а и те казват, че сме прости и е май наистина така !

Що никой не скандира, що никой не протестира, що никой не вика „оставка“ и явно този дето държи ЛАВКА яко ви зомбира !

Прости сме, горивата ни фалшиви, колите ни са втора употреба, пътищата ни разбити, а винетките ни най-скъпи в Европа и като стана за Европа дума как двойните стандарти ни сполетяха и двойното качество на храните, ама прости сме ви казвам щом ядем тез боклуци и то на високи цени и нищо пък ще ни лекуват после с хапчета фалшиви нали сме прости и кой да се усети и да се усети пък какво от това има НПОТА и Фондации, има всякакви Бюрокрации, цялата система и съдебна и правораздавателна е вятър работа, ама стане ли да влезеш във вихъра разбери като Дон Кихот си ти, а системата се управлява пак от онези дето казват всеки ден, че прости сте и Вие и аз, ама какво да се прави?

Ще кажете и ще наведете гяурският си поглед към земята и ще оголите врат на този със сабята в ръката и все пак „покорната глава сабя не сече“, ама коли ви децата без да Ви попита за това !
И те така, прости сте ви казвам! Банките ви притежават, Работодателите ви ви унижават и няма на кого да се оплачеш освен да се напиеш с някой алкохолен миндил и какво една упойка за час или два, но пак си лягаш като простак и ставаш, а като такъв, защото така е казала бащицата на нацията !

И така Борисов едно чел бил „Винето“, Борисов 2 и после Борисов 3 сега какво Борисов 4 ли ще ни освободи? Прости сте и аз съм прост, но едно ви казва разберете време е за радикална простотия, да ги изхвърлим от властта и тия и уния ! Време е за нова алтернатива на управление на страната, време е да си вземем в ръце съдбата !

Щото и най-големият простак не обича да го правят на простак !
Сега вземете и се стреснете, време е да ги изметете, ако ли не значи наистина сте много прости и ще се моля за един народ Господ Бог да го прости, защото нашата нация ще бъде първата в света, която е изчезнала от простотия и не са виновни нито тия, нито ония, а проблемът е, че няма НИЕ! Стига сме се делили, време е да се обединим!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.