Ако една крастава жаба! От думите на премиера!

Ако една крастава жаба! От думите на премиера!


Ако една крастава жаба! От думите на премиера!
Цените на основните продукти тръгват стремглаво нагоре!
Вижте каква е политиката на премиера!
Заради поскъпването на суровините както и на Газ, Ток и Вода са основната причини за поскъпването на храните у нас!
Председателят на асоциацията на месопреработвателите Кирил Вътев съобщи за тревожни факти в ефира на радио Дарик!
„Масово се влага машинно обезкостеното месо, известно е още като МСМ, а на български МОМ.
Всичко това означава машинно обезкостено месо. В него има повече съединителна тъкан, много ниско съдържание на протеин и значително съдържание на калций, което идва от ситните костни частици. На този етап от бранша не отчитат разлика в цените.

Такава обаче може да се отчете след новите фактури за ток и природен газ на производителите на суровини за месопреработвателните предприятия. Бизнесът се опитва да компенсира цените с нискокачествени суровини, което е опасно за нас потребителите !

Ние като потребители трябва да знаем едно нещо: „ Българските граждани сме такива, че трябва да разберем, че и най-скъпата храна е по-евтина от най-евтините лекарства“, допълни Кирил Вътев. Бедността ни кара да правим компромис със здравето си !

Efekt 2

Фалшиви храни и лекарства, мръсен въздух и вода !
Хигиената ни на хранене е ниска заради стандартът, в който живеем !
Втора категория храни е и за втора категория хора !
Големите хранителни вериги се надпреварват да правят промоция на по-ниска цена, а ниската цена няма как да отговаря на високо качество !
Икономическото робство, в което сме поставени от правителството в престъпен сговор с хранително-вкусовата промишленост и фармацията ни води към самоубийствена гибел като добавим и качеството на здравеопазването ни системата убива всички или ни кара да се самоубиваме !
Време е да изхвърлим боклука от властта !
Българската плодородна земя да не може да изхрани собствената си нация е политика на правителството, която всички ние трябва да спрем или да измрем !
Изтребление на стада, унищожение на родното ни зеленчукопроизводство е в услуга само и единствено на външни интереси !
Къде е стратегията на това правителство ?
Какво произвеждаме – инвалиди, емигранти, а останалите тук са поставен във физическа и психическа невъзможност за оцеляване!

Когато дойде време да гласуваш, помисли си дали искаш да гладуваш?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.