Ало Горанов няма връзка с НАП

Ало Горанов няма връзка с НАП


Горанов унищожава българската икономика! Владимир Горанов пряко обслужва корпоративни интереси и умишлено унищожава малкият и среден бизнес! И така бизнесът е в шок в момента заради законът на министерството на финансите, с който задължават със смяна касовите апарати и софтуер синхронизиран към НАП !

Какво се случва на практика обаче? Всеки, който си е закупил от новите касови апарата ще ви каже, че връзката със сървърите на НАП е повече от ужасна! Има хора, които по цял ден не могат да се свържат с НАП. И на практика държавата в това отношение не работи и се мълчи, но недоволството нараства !
И как няма да нарасне като тук правителството е заявило, че тези, които не си купили новият софтуер като например големите хранителни вериги, големите производители и големите монополи! Ударът е върху малките магазинчета и търговци те са във физическа невъзможност да бъдат законни, те са в невъзможност да спазват законите и така на практика се убива малкият и честен българин – този, който се опитва самоосигурявайки се да оцелява !

Това разследване в стил ЩАЗИ на малкият бизнес, това следене и контролиране е с една единствена цел – да бъдат смазани и разкостени от ревизии и проверки докато се откажат да работят !
Оцеляването е забранено, това е геноцид не само над малкият и среден бизнес, но и над всички работещи и честно трудещи се !
На практика и останалото малко бизнес у нас се унищожава за да се пренасочи останалият потребителски поток към големите търговски вериги!

Efekt 2

И докато Владислав Горанов го проверяват и проверките казват, че няма конфликт на интереси, няма кой да защити нашите интереси ! А пак не виждаме, че държавата със своите действия подпомага чуждите и нашите търговски вериги и вносителите, а се съсипват Българските малки търговци и производители !
Горанов унищожава Българската икономика, а народът мълчи, медиите мълчат, а хората продължават да нямат връзка с НАП, но скоро НАП ще направи връзка с тях за да ги глоби и досъсипе!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.