Анджелина Джоли пак с опасност за живота

Актрисата Анджелина Джоли отново има проблеми със здравето.

Джоли пак с опасност за живота

Макар че всички мислехме, че красавицата вече е добре, се оказа, че състоянието й се е влошило след последните операции. Лекарите са много притеснени за нея, защото според тях има сериозна опасност за живота й, пише американският таблоид OK.

Половинката й Брад Пит зарязал всички свои ангажименти, за да бъде до Джоли в този труден момент.

Тя ежедневно минавала през различни процедури, които обаче не помагали кой знае колко. Засега обаче говорителите на двете звезди още не са коментирали тази информация. Очаква се скоро да разяснят ситуацията с официално изявление.

Както стана ясно неотдавна, през май тази година Анджелина Джоли си направи двойна мастектомия, за да намали вероятността да получи онкологично заболяване. Тогава й поставили и импланти и затова няма никакви видими следи, освен малки шевове.

Efekt 2

Източник: blife.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.