изпрати новина
Водещи новини

Ареста на Иванчева е ченгеджийска постановка!

Ареста на Иванчева е ченгеджийска постановка!

Ареста на Иванчева е ченгеджийска постановка!
И така някой ченгета бъркат с пръст в кацата с меда на имотната мафия в София!
Огромна имотна мафия в София като Фандъкова е наясно с всички големи строителни фирми, които са в далаверата!

Всички големи мафиотски структури са в далаверата! ГЕРБ от времето когато Бойко Борисов беше кмет от тогава датира този октопод! Няма строеж в София от последните десет години или фирма, които да не е бил подложен на рекет!

Самата система на архитекти, нотариуси и кадастър е толкова прогнила в корупционни схеми, че за ГЕРБ е приоритет да контролират София и голямата тайна, която от десет години става все по-голяма и по-голяма !

Корумпирани са всички държавни служители по веригата и дори шефовете на РДВР по места!
ПИАР акцията е ясна – да понатиснат този и онзи и всеки да намекне „ама, ако ме арестувате аз ще кажа за този и онзи“ и така куките отиват при онзи и при този и той казва „ама аз си платих на този и онзи“ и така всички пътища стигат до Бойко !

Някой вярва ли, че построяването на всички молове и всички застроявания на всеки един комасиран терен с по-голяма квадратура е бил закупен по законен начин !
Истината е, че масово дори в последните месеци Столичният кадастър изготвя нови партиди и се заличават собственици с нотариални актове, живи хора се заличават и държавата продава, а те да ходят да си водят дела, но колко време и сили ще имат да ги водят?
Не се спазват съдебни решения, защото мафията е над всичко и всички !

Няма съд, няма и прокуратура, няма и човешки права като в крайна сметка или ще се разберат и кметицата ще осъди държавата ни в Страсбург, или ще я осъдят тук за назидание на всички, които са дръзнали да изневерят на имотният октопод!
Факта, че всички политически партии бягат от скандала означава само едно, че Октоподът е твърде голям и силен или така са се омешали, че всички са в кюпа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*