изпрати новина
Водещи новини

Ахмед Доган: Ооо, Господи Боже! За бай Ганьо в Европа +ВИДЕО


Думите на Ахмед Доган още от 2012 година!
ВИДЕОТО, което ще Ви шокира !

Ахмет Доган за Високата цена в Българската политика и думите му и прогнозите му за Бойко Методиев Борисов !
Ако слушате внимателно ще откриете колко далновиден е бил прочитът на Ахмед Доган и той винаги е можел да прогнозира в детайли Бъдещето и често е говорил за политици и хора като времето е доказвало правотата му !

Някога говори за промяната на етническите граници и тяхната културна промяна като не бе разбран правилно, но днес мигрантите и бежанският поток потвърдиха думите му !

Някога е говорил и за Бойко Борисов и лошият материал както и въжделенията му да бъде международен политик, а днес обаче Борисов е в чужбина и не реже ленти по магистралите !
Ако по-често разсъждавахме над думите на Ахмед Доган може би нямаше да плащаме тази сурова цена днес !
На финала да не се окаже, че Доган е по-католик от папата и по-политик от всички взети заедно !
Да не се окаже, че е по-патриот от всичките ни патриоти във властта и по-българин от бая Българи !

Не го хвалим, но на черното бяло не можем да кажем и думите му изречени през 2012 днес звучат като потвърдено пророчество ! Никой не е пророк в собствената си държава, но май Доган е !

За жалост ДПС винаги е била балансьор и най-облагодетелстван от властта! Помним думите му за кръговете от фирми и порциите във властта ! Но днес ГЕРБ ги задминаха и само и друг разпределя порциите, а ГЕРБ малко по-малко скуби от електората на ДПС – видяхме Хитрино и област Шумен, виждаме и целият Делиорман как леко-полеко ГЕРБ печелят в смесените региони, а защо Доган не предвиди това ли, ами Местан има пръст в цялата тази работа !
Днес цялата сила на ГЕРБ се средоточава в ръцете на Цветан Цветанов, а Борисов все повече гледа навън!

Кристалина бе на събирането на Билдербергите, а Борисов се провъзгласи за мост между Ердоган и Меркел, а по-късно го видяхме и в Македония, и във Варна с Ципрас като един обединител на Балканите !
Еволюцията на Борисов надхвърли всяка граница като в Бай Ганьо в Европа, но Ганьо си е Ганьо където и да отиде пак ще си остане Ганьо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*