Бай Тошо: Ако бях на власт!

Бай Тошо: Ако бях на власт!


Бай Тошо: Ако бях на власт днес аз бих създал пак същите морални и човешки норми, пак образованието и здравето щяха да са на първо място! Изхранването на нацията бе приоритет и България щеше да е аграрна страна с модерно земеделие и животновъдство, ние щяхме да храним Европа както хранехме Русия.

Имахме модерно корабостроене вместо да купувате бойни гумени катери щяхме да изнасяме военни кораби за милиарди доходи. Имахме голям военно-икономически комплекс вместо да внасяме маски щяхме да изнасяме оръжие и противогази. Всичко си произвеждахме и камиони, и коли, и автобуси, и кари и мотокари.

Сега всичко внасяте, нямате суверенитет, няма заводи и цехове вече нямате. Как ще я карате? Зависите на милостта на Запада, но той се оказа не толкова милостив. Децата и младите са в чужбина, създават и работят там за техните икономики. Съсипахте всичко, което вашите майки и бащи създадоха, което вашите баби и дядовци отвоюваха и сътвориха, как ще я карате и с какво?

Efekt 2

Аз Бай Тошо бих приветствал частната самоинициатива и аграрните стопанства дотирани от държавата и с гаранция, че продукцията ще бъде изкупена. Държавен монопол над изхранването на нацията като сега чуждите вериги изнасят 70% от капиталите на страната ВИ . Така парите ще остават тук! Какви са тези концесии на злато, сребро и мед? Къде е държавата да вика друг да и бере асмата и да и продава гроздето – имам в предвид водата на България ви я продават чужденци?

То бива да сте продажни, ама чак толкова да сте прости пък! По мое време нямаше прости нито в парламента, нито в правителството, а сега те ви управляват. Всяко домакинство можеше да се изхрани с малкото си селско стопанство, а сега можете ли? Щастливи кокошки, забрана за гледане на прасета и кози, и овце, а какво е това?

Геноцид и изтребление на един народ и една нация, която ние създадохме с много труд и лишения, а сега обаче като гледам лишенията ще бъдат постигнати без много труд и скоро гладът ще върне баланса. По мое време нямаше бедни и гладни, нямаше хора на улицата, нямаше безработица, а скоро ще има огромна безработица гладна и бедна и доста подивяла, скоро навсякъде по всяко време ще има материал, но този път той ще е подивял!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.