Бай Тошо: Разсипахте я тази държава!

Бай Тошо: Разсипахте я тази държава!
Комунистите станаха капиталисти.

Някои другарки и другари станаха СДЕСАРИ. Бай Тошо това го знае още през 78 година – партията взема решение да издири такива дето искат да се борят с Комунизма и да свалят Социализма.

Имахме такива лица в Белене и Скравена в подходящата среда и с подходящите напътствия се побутнаха такива субекти за да станат после демократи.

И Кольо Босият и Ахмед Доган и много други бяха създадени – моделирани от ДС. Някой само ги насочваха, други сътрудничеха охотно в тази постановка.

Efekt 2

Мнозина получиха своите роли и ги осребриха, други робуваха на идеали и си получиха уроците. Днес от позицията на времето става ясно, че единствено народът загуби.

Бай Тошо: Разсипахте я тази държава – армията, здравеопазването, образованието и икономиката като добавим и земеделието то какво остана от това, което ние изградихме?

Аз създадох аграрна страна – страна, която можеше да нахрани над 9 милиона българи и изнасяхме консерви за още толкова в чужбина, но днес хора умират от глад, а над 1 милион са в недоимък и бедност.

Произвеждаме всичко, а сега внасяте всичко. Качеството на живот бе завидно, а сега оцелявате на предела на възможностите си, но те все повече ще намаляват.

Пълзяща инфлация ви отнема и малкото, което сте наследили като блага и достойнство. Една група хора живеят на държавната хранилка в страх и ужас, че могат да загубят всичко, а останалите вече са загубили всичко и те съществуват, те не живеят. Други замениха родината си за стандарт и работят в чужбина докато се разболеят и се върнат у нас в здравната система да ги ограби – ощави и осакати.

Разсипахте я тази държава – група бандити са узурпирали властта и не могат да си я поделят – арестуват се, грабят се, бизнесите сменят своите собственици! Какво е това?

Бандитски модел – нито да имаш, нито да нямаш като никой не живее, а всеки оцелява! Това не е народ, не и държава. Разсипахте я тази държава, но този народ след като не протестира май това заслужава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.