изпрати новина
Водещи новини

Благодаря господин Цветанов

Благодаря господин Цветанов
Благодаря господин Цветанов
Благодаря на господин Цветан Цветанов, за признанието, че малките свободни медии били детронирали ГЕРБ !
В крайна сметка им объркахме сметките, но така е истината рано или късно излиза наяве дето е казал народът !
А народът е този, които гласува по изборите !

В крайна сметка Цветанов се сърди на свободните медии, които не се продадоха за да си запазят правото да казват истината !
За нас нямаше грандове, нямаше и европроекти, нямаше и рекламни пакети, но пък не ни се налагаше да правим минети !
Хората така прецениха да повярват на шепа редактори борейки се като гладиатори за оцеляването си всеки ден и час, но бяха винаги до Вас!
На нас не ни се изпращат по пощата новини, не ни се налага и да ни се звъни, нямаме рекламни агенти, но пък и редакторите ни си нямат редактори !
Не ни канят по събрания и коктейли, няма и как да се возим в правителственият самолет за да отразяваме на Тиквата събития !

Никой не ни дава предварително въпроси и никой не ни дава отговори !
Бяхме неглижирани, мачкани и репресирани, но си останахме и отговорно пред обществото, останахме и верни на свободата на словото, но и на свободният си непримирим дух и повярвайте ни това бе трудно в страната където все още свободата се сравнява със салама !
Централата на ГЕРБ и техните тролски централи денонощно ни докладваха профили и статии, сваляха ни се сайтове, хакерите ни смилаха, но борбата е безмилостно жестока и такива са от ГЕРБ жестоки, но за пари !
Спрат ли соросовите грандове спираше и тролската война, а сега пак държавата плати на всички послушни медии с Вашите пари, но Вас това не Ви боли !

Та и благодарим за признанието на господин Цветанов, този многолик злодеи с много имена – Ц.Ц., Цвинокио или Шлиферът, а някой казват, че е сив кардинал, други, че много крал !
Но в крайна сметка нас не ни е страх и от сегашните закани, че видите ли той щял да размаже и да се разправя с нас, защото ние сме били виновни за да падне ГЕРБА !
Всеки ден и нощ работихме от барове и ЖП гари, от Молове и площади, от евтини хотелски стай с две думи, който от където свари, а не от лъскави луксозни сгради !
Повтаряхме, че истината трябва да бъде чута и се борихме за всяка загубена душа и така показвахме на целият народ как ни лъжат и манипулират, как с други партии се коалират и всеки път едно и също, и всеки път едни и същи, и всеки път народът е ограби !

27 години народът живя в лъжа и надежда, но дойде деня, в който хората прозряха и истината те видяха !
Видяха я, защото не един и двама я написаха в интернет и така споделяха се в социални мрежи и хората го проумяха, че ГЕРБ са истинското зло, което ражда само зло и зло !
В началото бе словото, не господин Цветанов, не и Бойко, не вашите депутати, кметове и кръгове от фирми, а словото бе !
И днес уверено излиза да се оправдава, че медиите свободни били виновни, а за какво бе Цецко я кажи, че не повтаряхме лъжите Ви по БТВ, че не възхвалявахме хунтата узурпирала властта, за кое сме виновни я кажи с факти, конкретно говори !
ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА – НЕ ТАЗИ, КОЯТО ВИ УСТРОЙВА, НЕ ТАЗИ, КОЯТО СТЕ СИ СЪЧИНИЛИ, ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧУТА!
Сега на тези медии големи мастити като цирей напращели да кажа „добре дошли на пазарният принцип” да Ви видим как ще оцелеете !

Скъпи журналисти, ласкатели и ГЛАДНИ РЕДАКТОРИ, елата на пазара на свободните безплатни медии и тук вашият работодател е народът Български, а не това, което наричате таргет !
Тук хората преценяват за кое да Ви се плати, а не готовите пари от ПП ПАРТИИ !
Тук единственото Ви оръжие е истината не лъжата и ако до вчера сте пробутвали само лъжи на обществото то тук няма да оцелеете и ден !

Благодарим ти господин Цветанов, че ни оценихте, прав сте да, но сега сведете глава и внимавайте какви ги говорите и какви ги пишете, какви ги вършите, защото ние няма да Ви хвалим, а да Ви се наведем едва ли !
Поздравяваме всички колеги и медии, всички блогъри и неуморни борци в социалните мрежи! Вие сте истинските победители, а ГЕРБ им предстои да бъдат вечно губещите и така докато историята ги погълне, и така докато бъдат забравени !
Така е, с гордо вдигнати чела казваме „ние сме виновни и ще Ви държим отговорни” !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*