Благодаря господин Цветанов

Благодаря господин Цветанов


Благодаря господин Цветанов
Благодаря на господин Цветан Цветанов, за признанието, че малките свободни медии били детронирали ГЕРБ !
В крайна сметка им объркахме сметките, но така е истината рано или късно излиза наяве дето е казал народът !
А народът е този, които гласува по изборите !

В крайна сметка Цветанов се сърди на свободните медии, които не се продадоха за да си запазят правото да казват истината !
За нас нямаше грандове, нямаше и европроекти, нямаше и рекламни пакети, но пък не ни се налагаше да правим минети !
Хората така прецениха да повярват на шепа редактори борейки се като гладиатори за оцеляването си всеки ден и час, но бяха винаги до Вас!
На нас не ни се изпращат по пощата новини, не ни се налага и да ни се звъни, нямаме рекламни агенти, но пък и редакторите ни си нямат редактори !
Не ни канят по събрания и коктейли, няма и как да се возим в правителственият самолет за да отразяваме на Тиквата събития !

Никой не ни дава предварително въпроси и никой не ни дава отговори !
Бяхме неглижирани, мачкани и репресирани, но си останахме и отговорно пред обществото, останахме и верни на свободата на словото, но и на свободният си непримирим дух и повярвайте ни това бе трудно в страната където все още свободата се сравнява със салама !
Централата на ГЕРБ и техните тролски централи денонощно ни докладваха профили и статии, сваляха ни се сайтове, хакерите ни смилаха, но борбата е безмилостно жестока и такива са от ГЕРБ жестоки, но за пари !
Спрат ли соросовите грандове спираше и тролската война, а сега пак държавата плати на всички послушни медии с Вашите пари, но Вас това не Ви боли !

Efekt 2

Та и благодарим за признанието на господин Цветанов, този многолик злодеи с много имена – Ц.Ц., Цвинокио или Шлиферът, а някой казват, че е сив кардинал, други, че много крал !
Но в крайна сметка нас не ни е страх и от сегашните закани, че видите ли той щял да размаже и да се разправя с нас, защото ние сме били виновни за да падне ГЕРБА !
Всеки ден и нощ работихме от барове и ЖП гари, от Молове и площади, от евтини хотелски стай с две думи, който от където свари, а не от лъскави луксозни сгради !
Повтаряхме, че истината трябва да бъде чута и се борихме за всяка загубена душа и така показвахме на целият народ как ни лъжат и манипулират, как с други партии се коалират и всеки път едно и също, и всеки път едни и същи, и всеки път народът е ограби !

27 години народът живя в лъжа и надежда, но дойде деня, в който хората прозряха и истината те видяха !
Видяха я, защото не един и двама я написаха в интернет и така споделяха се в социални мрежи и хората го проумяха, че ГЕРБ са истинското зло, което ражда само зло и зло !
В началото бе словото, не господин Цветанов, не и Бойко, не вашите депутати, кметове и кръгове от фирми, а словото бе !
И днес уверено излиза да се оправдава, че медиите свободни били виновни, а за какво бе Цецко я кажи, че не повтаряхме лъжите Ви по БТВ, че не възхвалявахме хунтата узурпирала властта, за кое сме виновни я кажи с факти, конкретно говори !
ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА – НЕ ТАЗИ, КОЯТО ВИ УСТРОЙВА, НЕ ТАЗИ, КОЯТО СТЕ СИ СЪЧИНИЛИ, ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧУТА!
Сега на тези медии големи мастити като цирей напращели да кажа „добре дошли на пазарният принцип” да Ви видим как ще оцелеете !

Скъпи журналисти, ласкатели и ГЛАДНИ РЕДАКТОРИ, елата на пазара на свободните безплатни медии и тук вашият работодател е народът Български, а не това, което наричате таргет !
Тук хората преценяват за кое да Ви се плати, а не готовите пари от ПП ПАРТИИ !
Тук единственото Ви оръжие е истината не лъжата и ако до вчера сте пробутвали само лъжи на обществото то тук няма да оцелеете и ден !

Благодарим ти господин Цветанов, че ни оценихте, прав сте да, но сега сведете глава и внимавайте какви ги говорите и какви ги пишете, какви ги вършите, защото ние няма да Ви хвалим, а да Ви се наведем едва ли !
Поздравяваме всички колеги и медии, всички блогъри и неуморни борци в социалните мрежи! Вие сте истинските победители, а ГЕРБ им предстои да бъдат вечно губещите и така докато историята ги погълне, и така докато бъдат забравени !
Така е, с гордо вдигнати чела казваме „ние сме виновни и ще Ви държим отговорни” !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.