Как ще се лекуват на Балканите?

Как ще се лекуват на Балканите?
Вижте как ще се лекуват страсти на Балканите !

От известно време в пресата се промъкват разни информации, че има нови промени в световната карта! И така нас българите най-много ни интересува какво ще се случи на Балканите !

Татулът е билка, която ако се използва перорално води до халюцинации и дори до смърт и така тя се среща на Балканите ! Позната е от векове и дори се е намесва в хода на история от древният Рим та до наши дни !

И така акцентът е, че някой хора не могат да направят разлика между реалност и халюцинация и продължават да се държат налудничаво без да се съобразяват с промяната и нагласите, без да се следят политическият полъх, който лесно ще се превърне в буря за тези неотрезвели демократи соросоиди и американски филми с две думи „Blek men го няма“ !

Efekt 2

И след като го няма Обама и дойде Тръмп нещата придобиват съвсем друг ракурс! И след като Европа е в неспособност да решава проблеми, а само ги финансира такива като мигрантите и кризата с тях!

Но има и много други тлеещи въглени и едно такова място е Прищина и Косово, там нищо не е забравено и двата лагера – сръбският и другият са на нокти и единственото, което ги спира за да се избият са базите там на американските военни !

ДОБРИТЕ НОВИНИ ЗА БАЛКАНИТЕ СА, ЧЕ АМЕРИКА СПИРА ДА СЕ МЕСИ ТУК !

Накратко Тръмп ще оттегли войските си от Европа и Балканите, ще изтегли своята армия за да се свали напрежението с Русия и като гаранция на тази бъдеща стабилност Балканите ще се опразнят от американски бази ! До тук добре за всички нас, но има едно НО!

Сърбия ще седи ли да гледа и вече е направила директна заявка, че си искат своето ! И скоро България може да и се наложи да дава въздушен коридор на Руски самолети ! То не, че Българските ВВС могат и обикновен балон да свалят де ! Така Балканите ще се превърнат може би в едно по-спокойно място, но и доста стари рани ще прокървят! В България се прокрадна информация, че според нея Тръмп ще остави напълно Западните Балкани на руския си колега, като доводът му ще бъде, че „това са европейски въпроси”.

Добра или лоша новина е, че Турция строй стена със Сирия, което е бетонна нишка между исляма и Европа, което поставя Турция от страната на Европата ! Какво става в България – да се върнем на Татулът и неговите свойства върху американофилните тикви?

Дали сега Бойко Борисов ще застане пред Американският Бизнес и ще заяви в последните дни на парламента, че „аз Ви гарантирах вечни концесии не за по 100 години, а вечни времена“ както се биеше в гърдите, че е спрял „Южен поток“ и после викаше, ама то Орешарски беше !

Така има ясни индикации, че Балканите ще се успокоят, но и че ще има нови трусове на Балканите и разместване тектоничните Балкански пластове, дано обаче Ердоган не поиска Кърджали и така референдум и циркове, но тогава няма кой да ни помогне ! Време е Българският Народ да признае истината, че може да не сме живели богато когато сме били с Русия, но сме живели далеч по-спокойно !

А за останалите демократи психодесни и соросоиди и всякакви американски индивиди просто отговорът е „Татул, дозата си увеличете и няма и да разберете как сте се принесли на небето, че иначе тук ще ви стане тясно и скоро ще е много ясно“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.