Кой е патриот и кой е мафиот ?

Кой е патриот и кой е мафиот ?


Валери Симеонов срещу Петър Низамов!
Защо „Патриотичният фронт“ е против патриотичните прояви на Петър Низамов – Перата !
Как родната полиция ни плаща или по-точно как Валери Симеонов изкарва пари от МВР?
Не знам как се подреждат планетите в съзвездието Козирог и дали ретроградният Меркурий влияе на Бъчварова, но със сигурност от както е започнала охраната на Българската граница от служители на МВР от тогава и Валери Симеонов изкарва пари !

Мотел “Козият Рог” край Малко Търново е със собственик Валери Симеонов ! Командироването на полицаи е доходен бизнес за някои хора, сред които и съпредседателят на „Патриотичния фронт“ и борец срещу мигрантите Валери Симеонов. Баш патриотът е собственик на мотел-ресторант „Козият рог” в Малко Търново, който целогодишно е зает от униформени, командировани от страната за охрана на българо-турската граница. Симеонов е собственик на бившият соцмотел от 2005 г.

Той е открит през далечната 1974 г. и до 1989 е под шапката на „Балкантурист”. Дотогава е бил най-посещаваното място в крайграничното градче. Нямало е сватба или абитуриентски бал, която да не е приютил. Разполагал е с голям ресторант, дневен и нощен бар, и значителна леглова база. След 1990 г. остават да работят само барът и ресторантът, като собствеността му е сменена няколко пъти.

Efekt 2

Преди 15 години хлопва кепенци. Базата му е окрадена и оставена да се руши. През 2005 г собственикът на телевизия „СКАТ” Валери Симеонов го купува. Но няколко години базата не е пипвана.Официално е открит след пълен ремонт на 6 юни 2016 г. Оттогава „Козият рог” е пълен само с командировани полицаи, защото се намира само на четири километра от границата и граничният пункт Малко Търново. Мотелът предлага легла за 120 човека, 57 двойни стаи и 3 апартамента, ресторант за 200 човека, кафе-бар, фитнес зала, лоби-бар към рецепцията на хотела. Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор, минибар и самостоятелен санитарен възел.

Цените на нощувките са от 70 лева за двойна стая до 150 лева за луксозен апартамент. Мотелът обаче предлага отстъпки в порядъка от 25 лв. до 40 лв. на легло при наемане на цяло помещение. Според наредбата за командироването на полицаи и военни на границата на всеки униформен държавата плаща по 40 лв. за нощувка и 20 лв. за храна.

Така държавата се превръща в основен спонсор на бизнесмена Валери Симеонов.
Може би затова лидерът на „Патриотичния фронт“ натиска и настоява за повече командировани военни и полицаи на граничната бразда, коментираха запознати.
Източник :bukadvokati.wordpress.com

Тук ние от Blife.eu питаме дали Валери Симеонов не лобира за собствените си интереси и как така „Патриотичен фронт“ се превръща в инструмент за забогатяване на Симеонов, как се източва държавата, как се усвояват държавни пари? Ето защо Валери Симеонов излезе с много клеветнически материали срещу Перата – Петър Низамов заради техните хайки за лов на мигранти по границата !
Колко ли десетки хиляди командировки плати ти Българино?
Това ли е „Патриотичният фронт за спасение на България“ или за забогатяване на Валери Симеонов, а патриотизмът е просто привиден параван и докато Телевизия СКАТ Ви облъчва Валери Симеонов пари да брои се измъчва !
Кой е патриот и кой е мафиот?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.