След карантината хората очакват Мая Манолова да излезе и да каже истината!

След карантината хората очакват Мая Манолова да излезе и да каже истината!


Мая Манолова! Истината как ни лъжат и грабят!

„Последен пример са еднократните помощи по 375 лева за родители в неплатен отпуск, за които бяха въведени абсурдни условия – децата да са до 12 години, родителите им да са използвали платения си отпуск, от неплатения пък да са взели 20 дни, а доходът на човек от домакинството да е под 610 лева. Така помощта остава недостъпна за хиляди двойки, семейства и самотни родители, въпреки че те също отглеждат деца в условия на извънредно положение. Всичко това е на фона на мрачната статистика на УНИЦЕФ, че 40 % от българските деца растат в бедност при среден процент за ЕС 24 %. Недоумение буди и размерът на помощта от 375 лв. – нито е прагът на бедност от 363 лв., нито пък е минималната работна заплата от 610 лв. Кой и как определи тази сума? И защо тя е съзнателно направена недостъпна за хиляди български деца и родители?”

Това заяви Мая Манолова от трибуната на гражданско движение „Изправи се.БГ“.

Efekt 2

Нашият коментар обаче няма да е сдържан и да е дипломатичен, няма да е на езика на толерантността, културата и възпитанието!

Колко и кой ще отговарят на тези условия преценете сами? Ограничение и още от тях – „с маски-без маски“, но лека по-лека маските падат и истинското лице на управляващите се вижда. Затварят се пазари и борси за цвета, но големите хипермаркети не се затварят! Цветя, плодове и зеленчуци и стоките, които нямат дълъг срок на годност ще бъдат продадени на ниски цени на спекуланти, които пак ще ги продадат на големите вериги, а това видимо унищожение на малките търговци и си е обслужване на монополите и унищожаване на малкият и среден бизнес. Много от селските кметове на ГЕРБ умишлено не подават списъци на хората в нужда, ако дадат такъв хората са силно редуцирани, а за тези, които не гласуват за ГЕРБ няма място в тези списъци.

Авариите с ВИК също продължават породени от същото това безхаберие, което доведе до предните. Манолова сега с адвокат Филипова пишат закон за хората, но хората бедстват в тези региони, в които Манолова бе! Карантината обслужва само и единствено статуквото узурпирало властта, което дори намеква, че видите ли „още няма да излиза армията“!

Каква армия и къде ще излиза, за какво ще излиза и от какво ги е страх? От народът, но нали много ги обичаше суверена, че сега се боят от него. Само с Изборни манипулации, костинбродски далавери не става, а трябва акъл, но там в правителството акълът е дефицит и само с алчност не става. Всички очакваме Мая Манолова да излезе на терен и да излезе още от истината как ни лъжат и грабят!

След провеждането на първите тестове за вирус в Банско се оказва, че 5 човека от проверените имат антитела в кръвта си! Това означава, че е минало доста време за което правителството е криело информация. Прокраднаха се слухове, че и полицаи е имало с антитела.

Докога ще ни лъжат и манипулират зависи само и единствено от нас докато не се вдигнем всички и не поискаме оставка няма да спре тази чума по хората наречена ГЕРБ! Коментара е наш, а Мая Манолова бе цитирана в началото на статията…

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.