Г-жо Манолова, България има нужда от нова алтернатива на управление!

Г-жо Манолова, България има нужда от нова алтернатива на управление!


Г-жо Манолова, Вие предлагате законови промени като юрист, печелите битка след битка, но как ще спечелим кардинално войната без да се изправим всички пред тази огромна заплаха. Като омбудсман до народа бяхте! Да, сега градите комитети на хората, помагате в борбата имате и приемна като болката човешка ви залива!

Слънцето, че е слънце не може да огрее навсякъде, вие се разкъсвате в името на хората, но битка след битка и живота си минава, време е за кардинална промяна! Борите се срещу системата, която ни убива, борите се на страната на тези, които ни лекуват и спасяват, борите се, което е безспорен факт като това е личен избор и житейски акт. Време е за нова алтернатива на управление на страната, трябва цялостна промяна и тези вече във властта да ги няма! Народа ви обича и вярва във вас, но не стига само да показвате уродливото ни управление елегантно и дискретно като дама, а народа иска истински голяма промяна!

Г-жо Манолова, знаем, че от правителството сте заклеймена, знаем, но Господ те обича, а Бог ни обича през ближните на вас! Народа вярва, което е огромна любов и това не се купува, това е дар от Бог. Защото самият Бог е имал апостоли на свободата, които със словото да могат да боравят!

Efekt 2

Хунтата узурпирала властта не може да извади един достоен опонент срещу вас в дебат, защото истината е вашето оръжие, защото народът е вашата армия, защото силно вярвате, че ние хората имаме право на достоен живот, на справедливост и както е казал Господ „всеки трябва да получи плата за трудът на достойно заплащане“. Гражданско движение „Изправи се.БГ“ е вашата камбана, чиито звън озарява села и градове, но не стига камбанният звън, а от националните медии вие сте вън.

Ако Слави и Мая се изправят с Президента!

Пишете закони, променяте съдби, но време е да кажете на хората, че само с кардинална промяна можем да променим съдбата си. България има нужда от нова алтернатива на управление и вашето място в управлението ние ще ви подкрепим! Народът е готов да се изправи, но дали алтернативата не е Вие с Румен Радев и Слави?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.