Бай Тошо: Върви, народе възродени, на майната си ти върви!

Бай Тошо: Върви, народе възродени, на майната си ти върви!


Бай Тошо за разликата между Путин и Борисов! Путин забрани всички ГМО продукти, а Борисов ги ратифицира чрез СЕТА. По мое време имаше БДС стандарт за храните и всички плодове и зеленчуци се проверяваха за наличие на нитрати. Още в земеделието се избягваха всички пестициди, хербициди и инсектициди, тороше се с оборска тор и амониева селитра само. На етикетите в Русия ясно е изписано дали продуктът съдържа трансгенни съставка и за наличието на агрохимикали и ГМО.

По мое време нямаше такива наименования, а всичко беше ЕКО. Борисов толерира вносът на такива продукти чрез големите монополни вносители, а сега затварят пазарите малките зеленчукопроизводители да фалират и догодина да няма кой да произвежда биопродукти, друг е въпросът, че и при малките е занижен контрола и ГМО семената изискват и специални торове и препарати специално създадени за тях. Манипулирането на природата на генетично ниво и превръщането ѝ в собственост и печалба е начинът, по който биотехнологичната индустрия прави бизнес.

Най-лошият биотехнологичен гигант Монсанто, който е със седалище в Сейнт Луис, а продуктите на Монсанто мутират природата някога във войната с Виетнам Американската армия пръскаха джунглите с хеликоптери с РАУНДЪП, а всеки го използва в България. Путин сериозно е ограничил тези продукти докато Бойко в момента допълнително замърсява почвата и климата като внася отпадъците на целият свят у нас дори и токсични такива.

Efekt 2

По мое време имахме хибридни центрове за земеделски култури, но се подбираха сортове с добър генетичен материал – естествен и те не се мутираха за да растат в мутирала среда. В Америка широко се прилагат рекомбинантния говежди растежен хормон в млечните продукти както и хормони за растеж в пилетата и свинете. Това в Русия го няма, а по мое време всичко си бе натурално, а млякото – киселото мляко бе истинско и натурално и всяко дете е отраснало с него.

Българските сирена и кашкавали се търсеха в целият свят с доказани качества, а сега Борисов ви казва, че се търсят овчари, но внасят сухо мляко от токсичните региони на Украйна за да ви правят фалшиви кисели млека от сухо мляко с неясен произход, палмово масло и нишесте, а другото е ароматизатори и овкосители така наречените Е-та.

По мое време се използваха някой консерванти, но всичко бе под контрол и всеки завод или винпром както и консервените фабрики си имаха лаборатория и се взимаха проби. Днес кой взима проби в заводите на капиталистите? България по мое време бе аграрна страна изхранваше доволно над девет милиона човека да не говоря, че и прасетата си хранеха хората с типов хляб и помия – отпаднала храна от столове и ресторанти докато светът гладуваше!

 

Изнасяхме и много храна за Русия и СИВ. Сега последните години Русия се превърна в най-големият износител на чисти и натурални хранителни продукти, а за последните години Владимир Путин реализира повече печалба от износ на зърно, отколкото на оръжия. България пък се превърна в най-големият вносител спрямо на глава на населението на всички отпадъчни хранителни боклуци на Европа и света. Засрамете се, поне малко бе хора! Борисов с различни измислени кризи съсипва хората и лишава страната ни от хранителни запаси то не бяха чуми по овцете и козите, птичи грип, свински грип и чума накрая и вирус за хората измислиха, но не мре този народ! Закърмен със сила е дето се шегувахме, че тези дето аз съм ги имунизирал не можете да ги разболеете!

Владимир Путин още през 2015г. заяви „Русия: Всички ГМО продукти стават НЕЗАКОННИ! Здравето на гражданите е най-важното”!

А Бойко пък в отговор на западните господари започна да внася боклуци!

Водата е отровена, а сега искат да ви облъчват за фините прахови частици и дето ви пръскат като мухи и преди в този сайт са писали.

Върви, народе възродени, на майната си ти върви щом позволявате стратегическият сектор изхранване да се ръководи от чуждестранните хранителни вериги!

На моят ГЕРБ имаше житни класове сега на Вашият ГЕРБ трябва да има розови лъвове.

ГЕРБЪТ трябва да се смени кой ГЕРБ сам се сети?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.