Бойко Борисов се подмаза на Американците и доказа лоялността си към Сорос

Бойко Борисов се подмаза на Американците и доказа лоялността си към Сорос


Борисов днес призна, че работили от ГЕРБ добре със соросовите фондации! Долно слагачество и подмазване на Америка от страна на Бойко Борисов преди предстоящото му посещение в САЩ!

Борисов изтъкна факта и за какви хубави Американски бази имало у нас и какви партньори сме били!
Някак си се подготвя обществото за нова черноморска база най-вероятно за което ние писахме вече ТУК !

Фактът, че видео обръщението на Бойко Борисов не достигна повече от 367 човека, които да гледат видео обръщението му е показателен за ниският рейтинг на Премиерът ни!

Efekt 2

Такова слагачество и подмазване не към Американската администрация не сме гледали до сега на нашият Премиер! Всички знаем, че Бойко Борисов е недолюбван от новата администрация на САЩ и досега 4-ри пъти му се отказва среща с Донълд Тръмп, а напротив дори и в момента всички знаем, че Соросовите медии и фондации са в основата на всички мръсни кампании срещу сегашният Американски президент!

Доста тъп трябва да си за да благодариш на враговете на Тръмп, че работите здраво и добре, да благодариш на фондация „Америка за България“, че сте направили Пловдив европейска столица на културата и следващият момент да се кълнеш в лоялност на Тръмп!

Но така е, Премиерът говори каквото му дойде на ум и не си мери приказките, а после става за смях, защото голямото му Аз му пречи да има екип, които да му пише обръщенията!
Голямото му Аз обаче го поставя в такива глупави ситуации, но на премиерът никой не може да му казва какво да говори и той си бърбори популистките глупости и затова никой не му вярва!

За свободата на словото говори Бойко Борисов, че имало такава у нас! Единствената свобода на словото е в неговата оста и това да говориш явни противоречиви глупости в стремежът си да угодиш на всички от който си зависим показва само едно – управляемият управляващ нищо не управлява ! Само сервилничи и се опитва да угоди на всички големи от чужбина!

Но има една поговорка и в Америка я знаят „който служи на двама господари не служи никому“!
И така на Сорос ли служиш или на САЩ, защото да се знае, че поне веднъж да имаш твърда позиция Бойко!


На закуската с американската търговска камара! Дори Борисов не знаеше колко са големите американски фирми у нас като той каза 5-6, а те са близо 28-30 на брой!

Намалил с 2,4 милиарда външният дълг ама го увиличил с нови 20 милиарда !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.