Бойко спасителят

Бойко спасителят


Супер Бойко пак ще ни спасява и така докато ни умори кой кого спасява сам се сети?
Супер Бойко пак ще ни спасява и тази постановка колко пъти ще ни се разиграва, а народът вярва ли или не вярва? Министри, щабове, ведомства създават някакъв проблем по заповед на Бойко после той ги уволнява и ни спасява. И всеки път му се хващате, че той работи за народа и нацията. На практика обаче цените на ток и вода не спират да се вдигат. На практика цените на храните се удвоиха за последните две години. На практика цените на лекарствата поскъпнаха, но кое е поевтиняло, можете ли да кажете?

Вдигат се данъци и такси, държавата се издържа от глоби и такси, от актове и всеки един от нас си плаща. Всичко, което си купуваме без значение какво 20% от цената му отиват за хазната.

Друг е въпросът дали данъците стигат до държавата или фирми приближени до властта специализирани в източване на ДДС не се облагодетелстват с политически чадър. Изчезват милиарди от хазарта, изчезват милиарди и от хазната, но виновни няма и все ни спасяват, а нивото на трудност се вдига! Закъсняват отчетите от Митници към НСИ, но къде са парите от акцизи и колко губи държавата ни отчетност няма, а става думи за милиарди.

Свидетели сме на безотчетност и никой не носи отговорност, виновни за кризите няма, а спасител винаги има и той се един нарича се Бойко Борисов. Сега едни милиарди отиват за ВИК Холдинг, едни милиарди отиват за самолети, едни милиарди отиват за магистрали и едни милиарди отиват за мафията, но кой ще ни спаси от тези, които са узурпирали властта, кой ще ни спаси от порочният модел на супер Бойко?

Има граждански организации, които се изправят, но държавата ги мачка, защото едни милиарди са достатъчно голяма мотивация на бандити и ченгета, а всеки дръзнал показно и назидателно ще бъде сломен. И кой ще ни спаси от „спасителят” ни?

Efekt 2

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.