Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Бойко 4, ела си ти!

Бойко 4, ела си ти!

Бойко 4, ела си ти! Стрес тестове или тест на стреса! Кой блокира държавата? Изчезват данните на гражданите, а виновен няма и наказан също! Блокира се работата в държавата! Съдебната система е блокирана също! Бойко дали прикрива цялата престъпна дейност от 2010 година насам? Прикриват ли се следите и далаверите на престъпното минало на бизнеса у нас?

Идват избори и всички знаят, че Бойко Борисов си отива, но когато си отива от властта някой ще му търси сметка за делата и така замитат се нещата ! Виж Румъния, която е сто пъти по-добре от нас и хората протестират, а в България стихове рецитират и песни хайдушки без хайдути политиците нагли надути !

Отива си една епоха и правителството на КОЙ, ХОЙ и кой ли не дошъл с една едничка цел – да краде ! Народът негодува, а Цветанов нагло пак пророкува, че ГЕРБ ще управлява и веднага схемите с ченгетата и мутрите, и техните свидетели, и адвокатите дори са същите от преди ужасът, а народът пак търпи !

Отива си една епоха, а Европа ни казва, че трябва стрес тест на цялата система като засега върви на съдебната система и на централният регистър, но нали се сещате когато започне тестът на Банките какво ще правим ние тогава? Заводи ще фалират, хора пак ще протестират, а Премиерът ни лук ял, ни лук мирисал, но тоя някога ще го намерят вмирисан след битов скандал да се е самоубил с четири куршума за по-сигурно, нали на много хора е мил !

Ужас, само стрес и страх властва в страната, а теста е един – кога ще и писне на раята? Борисов обикаля страната и масово пари раздава и бърза той хазната да изпразни, че в нея и лев да няма !
Който дойде да не може нито пенсиите, нито социалните на ромите да може да плати !

календар
календар

Ех, народе, вчера Борисов се среща с Новият началник на световната банка за България като кака Кристалина го запозна !
Дали идва Виденова зима и кой този грабеж организира сами се сетете ! След Борисов идва АДА – добре планиран и от Цветанов композиран за да поискаме пак Борисов да ни спаси – Бойко 4, ела си ти!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари