Борисов води страната ни към пропастта

Борисов води страната ни към пропастта


Борисов води страната ни към пропастта Бойко Борисов води страната ни напълно умишлено към пропастта !

Вижте истината, която ще Ви шокира!
Не изпадайте в паника!
В момента Бойко Борисов раздава държавните пари и изпразва хазната, защото знае, че пада от власт и сега за последно !

Уж предизборно се раздават пари във всички техни общини и тези на ДПС, но истината е, че за да фалира държавата трябва да се изпразни хазната до последната стотинка ! Зърното се изнася, а държавен резерв няма като на практика съществува само по документи !
Стрес тестове се правят с министерства предстои и с банките ! Фалират застрахователи, а скоро се очакват и банки и пенсионни фондове, а те след себе си ще повлекат заводи, работодатели и целият бизнес !
За да се въведе ЕВРОТО трябва да се свали Валутният Борд!

Efekt 2

Следва хипер ИНФЛАЦИЯ, която ще ограби хората, но във същото време тя е необходима, защото междуфирмената задлъжнялост е огромна и е на стойност над 110 000 000 000 лева !
Докато тя съществува няма как България да тръгне на чисто! Тя пък съществува, защото държавата не си плаща на бизнесът !

Държавата не си плаща на бизнесът, защото е мутренска и се управлява по мутренски ! Липсата на стоки и храни, липсата на пари ще създадат тази хиперинфлация и хората ще си извадят спестяванията – тези 80 000 000 000, в който Бойко отдавна се цели!

Това е, грабежът е в ход !
Сън не спи премиерът как да ги докопа тези пари – вдигат се цени, доходи се замразяват, такси, глоби, данъци, не стига и твърде бавно става, а времето е пари ! И така Бойко създава един апокалипсис, който никой не може да управлява и никой освен него не може да спре !

Защо мислите, че СОРОС И ГЕРБ са в синхрон !
Предната инфлация нима не бе създадена пак от СОРОС? Вижте съседните държава Украйна сега и Румъния как Сорос създава хаосът и го контролира ! Над 25 000 агенти на ЦРУ са разформировани у нас идвайки от Украйна ! Като добавим и четири техни бази у нас дори и да има бунтове в страната ще се обяви извънредно положение и армията ще е на улицата и пак те ще контролират разграбването на народът си !

И така отива си Бойко Борисов 3 за да хвърли държавата в хаосът на АДА, но за да дойде Борисов 4 спомняте си Орешарски само като каза да изтеглим заем от 3 милиарда и бе свален! Борисов изтегли 20 000 000 000 и никой не протестира !
Сега пак същото, който и да дойде с празна хазна ще иска да изтегли пари и чудите се защо шефът на световната банка се среща с Бойко Борисов доведен от Кристалина Георгиева ли за да няма нови заеми за друг освен за Бойко Борисов 4 !

Хора, мините са заложени, празната хазна, външен натиск и отказ на световната банка да ни помогне, а местните структури на ГЕРБ и кметовете ще работят за този хаос, но тях бедността не ги касае, че те са предоволно заситени сега !

Бойко държи службите и всички лостове на властта в цялата страна, той контролира и мафията като все пак тя е на държавната хранилка ! Последните показни арести доказват, че мафията работи за него и изпълнява неговите поръчки кого да подложи и кого да нареди !
Мафията контролира улицата, а изборите се правят на улицата на мафията ! Дали се подготвя най-грандиозният грабеж на Българските граждани сами се сетете !
Но от тази инфлация и ще пострадат всички избиратели и тези, който гласуваха за ГЕРБ, но те не са хора, те са електорат, а другите сме просто лош материал на който трябва да се откраднат спестяванията !
Дали Борисов води държавата към пропастта сами се сетете, но този път и той може да падне в нея и тогава огромна човешка маса да се стовари върху него !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.