Бойко 4, ела си ти!

Бойко 4, ела си ти!

Бойко 4, ела си ти! Стрес тестове или тест на стреса! Кой блокира държавата? Изчезват данните на гражданите, а виновен няма и наказан също! Блокира се работата в държавата! Съдебната система е блокирана също! Бойко дали прикрива цялата престъпна дейност от 2010 година насам? Прикриват ли се следите и далаверите на престъпното минало на бизнеса у нас?

Идват избори и всички знаят, че Бойко Борисов си отива, но когато си отива от властта някой ще му търси сметка за делата и така замитат се нещата ! Виж Румъния, която е сто пъти по-добре от нас и хората протестират, а в България стихове рецитират и песни хайдушки без хайдути политиците нагли надути !

Efekt 2

Отива си една епоха и правителството на КОЙ, ХОЙ и кой ли не дошъл с една едничка цел – да краде ! Народът негодува, а Цветанов нагло пак пророкува, че ГЕРБ ще управлява и веднага схемите с ченгетата и мутрите, и техните свидетели, и адвокатите дори са същите от преди ужасът, а народът пак търпи !

Отива си една епоха, а Европа ни казва, че трябва стрес тест на цялата система като засега върви на съдебната система и на централният регистър, но нали се сещате когато започне тестът на Банките какво ще правим ние тогава? Заводи ще фалират, хора пак ще протестират, а Премиерът ни лук ял, ни лук мирисал, но тоя някога ще го намерят вмирисан след битов скандал да се е самоубил с четири куршума за по-сигурно, нали на много хора е мил !

Ужас, само стрес и страх властва в страната, а теста е един – кога ще и писне на раята? Борисов обикаля страната и масово пари раздава и бърза той хазната да изпразни, че в нея и лев да няма !
Който дойде да не може нито пенсиите, нито социалните на ромите да може да плати !

Ех, народе, вчера Борисов се среща с Новият началник на световната банка за България като кака Кристалина го запозна !
Дали идва Виденова зима и кой този грабеж организира сами се сетете ! След Борисов идва АДА – добре планиран и от Цветанов композиран за да поискаме пак Борисов да ни спаси – Бойко 4, ела си ти!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.