Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Борисов води страната ни към пропастта

Борисов води страната ни към пропастта


Борисов води страната ни към пропастта Бойко Борисов води страната ни напълно умишлено към пропастта !

Вижте истината, която ще Ви шокира!
Не изпадайте в паника!
В момента Бойко Борисов раздава държавните пари и изпразва хазната, защото знае, че пада от власт и сега за последно !

Уж предизборно се раздават пари във всички техни общини и тези на ДПС, но истината е, че за да фалира държавата трябва да се изпразни хазната до последната стотинка ! Зърното се изнася, а държавен резерв няма като на практика съществува само по документи !
Стрес тестове се правят с министерства предстои и с банките ! Фалират застрахователи, а скоро се очакват и банки и пенсионни фондове, а те след себе си ще повлекат заводи, работодатели и целият бизнес !
За да се въведе ЕВРОТО трябва да се свали Валутният Борд!

Следва хипер ИНФЛАЦИЯ, която ще ограби хората, но във същото време тя е необходима, защото междуфирмената задлъжнялост е огромна и е на стойност над 110 000 000 000 лева !
Докато тя съществува няма как България да тръгне на чисто! Тя пък съществува, защото държавата не си плаща на бизнесът !

Държавата не си плаща на бизнесът, защото е мутренска и се управлява по мутренски ! Липсата на стоки и храни, липсата на пари ще създадат тази хиперинфлация и хората ще си извадят спестяванията – тези 80 000 000 000, в който Бойко отдавна се цели!

Това е, грабежът е в ход !
Сън не спи премиерът как да ги докопа тези пари – вдигат се цени, доходи се замразяват, такси, глоби, данъци, не стига и твърде бавно става, а времето е пари ! И така Бойко създава един апокалипсис, който никой не може да управлява и никой освен него не може да спре !

Защо мислите, че СОРОС И ГЕРБ са в синхрон !
Предната инфлация нима не бе създадена пак от СОРОС? Вижте съседните държава Украйна сега и Румъния как Сорос създава хаосът и го контролира ! Над 25 000 агенти на ЦРУ са разформировани у нас идвайки от Украйна ! Като добавим и четири техни бази у нас дори и да има бунтове в страната ще се обяви извънредно положение и армията ще е на улицата и пак те ще контролират разграбването на народът си !

И така отива си Бойко Борисов 3 за да хвърли държавата в хаосът на АДА, но за да дойде Борисов 4 спомняте си Орешарски само като каза да изтеглим заем от 3 милиарда и бе свален! Борисов изтегли 20 000 000 000 и никой не протестира !
Сега пак същото, който и да дойде с празна хазна ще иска да изтегли пари и чудите се защо шефът на световната банка се среща с Бойко Борисов доведен от Кристалина Георгиева ли за да няма нови заеми за друг освен за Бойко Борисов 4 !

Хора, мините са заложени, празната хазна, външен натиск и отказ на световната банка да ни помогне, а местните структури на ГЕРБ и кметовете ще работят за този хаос, но тях бедността не ги касае, че те са предоволно заситени сега !

Бойко държи службите и всички лостове на властта в цялата страна, той контролира и мафията като все пак тя е на държавната хранилка ! Последните показни арести доказват, че мафията работи за него и изпълнява неговите поръчки кого да подложи и кого да нареди !
Мафията контролира улицата, а изборите се правят на улицата на мафията ! Дали се подготвя най-грандиозният грабеж на Българските граждани сами се сетете !
Но от тази инфлация и ще пострадат всички избиратели и тези, който гласуваха за ГЕРБ, но те не са хора, те са електорат, а другите сме просто лош материал на който трябва да се откраднат спестяванията !
Дали Борисов води държавата към пропастта сами се сетете, но този път и той може да падне в нея и тогава огромна човешка маса да се стовари върху него !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари