Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Борисов! Кой уши Байрака, кой му сложи знака?

Борисов! Кой уши Байрака, кой му сложи знака?

Кой уши Байрака, кой му сложи знака?
Бойко я кажи кой уши байрака, кой му сложи знака да знае целият вилает кой ни продаде без пари, без ред?

И така султан Ердоган нарече Бойко Борисов приятел!
Слушах турчина и си припомних една стара приказка, която моят дядо ми е разправял и много дядовци са я предавали навярно на своите внуци !

Живели мирно и щастливо в едно село Българи и Турци, били задружни и си помагали в събирането на реколтата и във всичко, децата им играели заедно, били толкова близки, че от вътрешната страна на дворовете нямали преграда, ДЕМЕК ДУВАР!
Един ден обаче тежка болест налегнала единият съсед Турчин и Българинът като негов комшия отишъл да го посети на смъртното му легло и да помогне, ако може с нещо, дето се казва !
Турчинът направил знак да се наведе Българина да му каже нещо на ухото ! Българинът се навел и тогава Турчинът го захапал за ухото и с последни сили го наранил !
Тогава Турчинът се обърнал към Българинът с думите „Българино, това да ти е като МЕНГИШ НА УХОТО (менгиш- обица), че Турчин и Българин приятели не могат да бъдат никога“!

Спомням си тази приказка от дете, че тя с векове по-голяма най-вероятно от мен и слушам много приказки за реципрочност във възстановяването на исторически и религиозни паметници – Църкви и Джамии и си мисля колко църкви имаме в Турция и колко джамии има у нас?

Мисля си и за Турчина, дето свалиха Руски самолет, а сега се здрависва с Путин ! Мисля си и как нашите енергийни проекти отидоха в Турция !
Мисля си и че ние до вчера нямахме Ограда – ДУВАР с Турция, а някога никой не можеше да премине през границата ни с тях !

Чудя се как така за 500 години толерантност има построени по-малко джамии у нас, отколкото за последните 28 години?
Нима малко им е толерантността и сега?
Последният път когато бяха толерантни към нас не откриваха Църкви, а колеха хора в такава в тях – в Батак !

Чудя се сега и защо зад Бойко Борисов ефенди има червено знаме и кой му е турил знака?
И след като премахнаха думата Робство от учебниците по история и се превърна в „съжителство“ да не би това да промени историята ни?
Чудя се и след като обявиха пак в тази история, че Българите по произход са били Тюрки да не би да промениха генотипът ни и гените в кръвта ни?

Чудя се защо байрямат стана официален празник в Християнска държава? Чудя се защо има етнически партии у нас след като конституцията не го позволява?
Чудя се много неща и Вие на вярно се чудите и други такива, но аз вече спрях да се чудя !
След като почетният председател на ДПС заяви, че ГЕРБ нямат реална алтернатива у нас !

След като лидера на ДОСТ му изпяха една свещена песен у нас на Турски език ! Чудя се и каква е ролята на патриотите във властта с ГЕРБ като са патриоти що се продадоха?
Много се чудех до сега и вече ми е ясно,че Борисов продаде безкръвно България на управлението на Анкара и Турция !

Спомням си приказката на дядо, но днес за такива приказки съдят от БХК ! Статията е измислена с елементи на литературен език и хората, които говорят предимно на майчиният си език не биха я разбрали !
Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение. Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.
Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.
Против тези престъпления е и нашата борба.

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. I do trust all of the ideas you’ve offered to your post.
    They’re really convincing and will definitely work.
    Still, the posts are too brief for starters.

    May you please prolong them a little from subsequent
    time? Thanks for the post.