Борисов! Кой уши Байрака, кой му сложи знака?

Борисов! Кой уши Байрака, кой му сложи знака?

Кой уши Байрака, кой му сложи знака?
Бойко я кажи кой уши байрака, кой му сложи знака да знае целият вилает кой ни продаде без пари, без ред?

И така султан Ердоган нарече Бойко Борисов приятел!
Слушах турчина и си припомних една стара приказка, която моят дядо ми е разправял и много дядовци са я предавали навярно на своите внуци !

Живели мирно и щастливо в едно село Българи и Турци, били задружни и си помагали в събирането на реколтата и във всичко, децата им играели заедно, били толкова близки, че от вътрешната страна на дворовете нямали преграда, ДЕМЕК ДУВАР!
Един ден обаче тежка болест налегнала единият съсед Турчин и Българинът като негов комшия отишъл да го посети на смъртното му легло и да помогне, ако може с нещо, дето се казва !
Турчинът направил знак да се наведе Българина да му каже нещо на ухото ! Българинът се навел и тогава Турчинът го захапал за ухото и с последни сили го наранил !
Тогава Турчинът се обърнал към Българинът с думите „Българино, това да ти е като МЕНГИШ НА УХОТО (менгиш- обица), че Турчин и Българин приятели не могат да бъдат никога“!

Efekt 2

Спомням си тази приказка от дете, че тя с векове по-голяма най-вероятно от мен и слушам много приказки за реципрочност във възстановяването на исторически и религиозни паметници – Църкви и Джамии и си мисля колко църкви имаме в Турция и колко джамии има у нас?

Мисля си и за Турчина, дето свалиха Руски самолет, а сега се здрависва с Путин ! Мисля си и как нашите енергийни проекти отидоха в Турция !
Мисля си и че ние до вчера нямахме Ограда – ДУВАР с Турция, а някога никой не можеше да премине през границата ни с тях !

Чудя се как така за 500 години толерантност има построени по-малко джамии у нас, отколкото за последните 28 години?
Нима малко им е толерантността и сега?
Последният път когато бяха толерантни към нас не откриваха Църкви, а колеха хора в такава в тях – в Батак !

Чудя се сега и защо зад Бойко Борисов ефенди има червено знаме и кой му е турил знака?
И след като премахнаха думата Робство от учебниците по история и се превърна в „съжителство“ да не би това да промени историята ни?
Чудя се и след като обявиха пак в тази история, че Българите по произход са били Тюрки да не би да промениха генотипът ни и гените в кръвта ни?

Чудя се защо байрямат стана официален празник в Християнска държава? Чудя се защо има етнически партии у нас след като конституцията не го позволява?
Чудя се много неща и Вие на вярно се чудите и други такива, но аз вече спрях да се чудя !
След като почетният председател на ДПС заяви, че ГЕРБ нямат реална алтернатива у нас !

След като лидера на ДОСТ му изпяха една свещена песен у нас на Турски език ! Чудя се и каква е ролята на патриотите във властта с ГЕРБ като са патриоти що се продадоха?
Много се чудех до сега и вече ми е ясно,че Борисов продаде безкръвно България на управлението на Анкара и Турция !

Спомням си приказката на дядо, но днес за такива приказки съдят от БХК ! Статията е измислена с елементи на литературен език и хората, които говорят предимно на майчиният си език не биха я разбрали !
Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение. Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.
Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.
Против тези престъпления е и нашата борба.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. I do trust all of the ideas you’ve offered to your post.
    They’re really convincing and will definitely work.
    Still, the posts are too brief for starters.

    May you please prolong them a little from subsequent
    time? Thanks for the post.