БУРКАрия

БУРКАрия

Статията, която стресна България: Българите да се готвят! Жените с бурки, мъжете с фесове!

Публикуваме без редакция статията на Илонка Иванова от „Флагман“. Споделете в коментарите вашето мнение по въпроса.

Историци, военни, анализатори и политолози твърдят, че Турция иска възраждане на Османската империя, което значи, че сме с двата крака в кюпа

Явно България единствена се прави на глуха и сляпа какво се случва по света и под носа й и изобщо ще я има ли на картата след време.

Днес американски американският генерал-майор  Пол Валели предупреди, че в Турция е започнал процес по пълна ислямизация, а амбициите на страната е да си върне Османската империя в предишните си граници. Тоест и нас, колкото и да отричаме, че е имало турско робство тук и го нарекохме присъствие.

Efekt 2

Пак днес английският историк Майкъл Берли  пише в британския в. „Дейли Мейл” аргументиран анализ на действията на Ердоган в миналото и посочи всички факти, които са се случили през последните години и как страната от светска се е превърнала в религиозна фанатична държава. Там вече се издават заповеди жените да ходят със забрадки, затварят се без обяснения медии, уволняват се журналисти и се потъпкват всички извоювани през времето светски и политически свободи. Той описва и апетитът, с който страната уж участва в борбата с ИД, но действа само в собствени интереси и целта му е първо да отцепи територии от Северна Сирия, да ги присъедини, да попречи на кюрдите да си направят държава и така да разшири териториите си на юг. Както и да продължи да се възползва от евтиния петрол.

Отново днес бе брутално убит на улицата турски адвокат, известен с това, че е противник на Ердоган. А от ЕС  пък дадоха съвети как да се отбраняваме при нападение от ислямисти – един от начините е и да викаме високо „Аллах Акбар!“ А може би и още нещо…

Не само сваленият руски самолет показва апетитите на Турция. Тя свали безнаказано и сирийски, а преди години анексира половината Кипър, без никой от НАТО да може да я спре, макар и Гърция да беше членка на Алианса. Само за година гръцкото въздушно пространство е нарушавано от турски самолети над 1000 пъти, но никой не реагира. Апетитите на Ердоган се простират и там и той даже не го крие.

Логично е, че ние сме следващите.

Но какво прави България в това време?

Тотално остава без армия и без самолети и буквално е в позицията на „Ела, Вълчо, изяж ме!“, тъй като се е оставила Турция да ни защитава от евентуално нападение. А то няма откъде да дойде, освен от самата Турция.

ДПС продължава пъкленото си дело и подготвя цели територии в Родопите, които всеки момент могат да поискат автономия. И след това да се присъединят към Турция.

От няколко години в част от джамиите се проповядва радикален ислям, до вчера нормални жени се увиха в бурки, а мъжете им пуснаха бради като бойци на ИД. Заведено е едно единствено дело срещу проповедниците в Пазарджик, но то се влачи с години. В същото време цели квартали там почерняват от бурки.

Какво прави държавата ни? Буквално нищо.

Местан и колегите му стават все по-нагли, изнасят речи на турски език и никой не ги спира. Турски фирми са окупирали цели територии и са единствените работодатели, а нашите никакви ги няма.

Всъщност нас няма нужда и да ни нападат, защото нямаме с какво да се отбраняваме. Просто можем да се събудим една сутрин или всички под робство, или поне половин България.

Затова е крайно време да си купим – жените фереджета и бурки, а мъжете фесове.

Или да направим последен опит и да заявим дружно, че България е на българите.

Второто обаче е трудно изпълнимо, предвид пълната апатия и равнодушие на хората.

Равнодушие и овчедушие, което възпитаха у нас за последните 26 години и продължават да ни мачкат.

Ще се събудиш ли, българино?

И българин ли ще се събудиш?
Източник: webnovinar.com/

Ние от Blife.eu питаме дойде ли времето да сведем глава пред ятагана? Суверенът мълчи поробен със силата на бедността ! Мълчим и пазим сухият клисав къшей хляб не виждайки че и троха не ще завещаем на идните! Какво стана с Българският дух и къде останаха думите Българи орловци ? Няма ги вече и България няма я вече! Ех да живее БУРКАрия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.