Бурка или броня?

Бурка или броня?

Бурка или броня?

Бурка или броня – това е изборът, който трябва да направи една жена днес !
Без съмнение и едното и другото е отнемане на свободата на жените!

Жената трябва да излъчва женственост, да бъде привлекателна, да бъде харесвана и да показва своите прелести по начин който я карат да се чувства добре !

Не случайно модната индустрия е толкова силно развита !
Днес след кошмарът в Кьолн и Осло, след хилядите изнасилвания в Германия, Дания , Белгия, Австрия няма държава в ЕС, в която да няма сексуални посегателства от така наречените мигранти или се*с туристи дошли тук като завоеватели и все едно всичко и всички им принадлежим, все едно сме трофей или плячка и решават, че могат да правят каквото си искат с нас !

В социалните мрежи бързо се разпространява нова мода за защита от изнасилване !
Жените избират сигурността пред кошмарът наречен изнасилване ! Всички бяхме свидетели и на съдебната система как ги оправдава, как не получават възмездие жертвите, а напротив самите съдии ги насърчаваха да продължат !броня

Efekt 2

Медиите разпространяваха наръчници как да го правят и дори има кампании за подтикване на смешение на различните етноси ВИЖ ТУК ! За пришълците жените не са човешки същества, а нещо далеч по-нисшо и в някой страни в арабският свят козата има по-голям статус от жената в един дом !

Жените са средство за задоволяване на нагонът им и за слугуване и ако нещо не им хареса те трябва да ги бият ВИЖ ТУК !

От ЕС не обясняват как тези навици и привички кореспондират с Европейските ценности и със законите за човешките права ! Има вече цели арабски квартали, в които полицията не влиза, а там се прилагат други закони и това са законите на шериата дори си имат Шериатска полиция, която да следи за редът в техните квартали ! Град в градът и низ от такива правят държава в държавата и после какво следва?

Пълна окупация и налагане на техните закони със сила и рязане на глави както сме виждали, че го правят до сега ! В редица държави властите призоваха Църквите да свалят кръстовете от фасадите си и камбанният звън затихна, защото дразнели били новодошлите ! Наскоро вече и църквата бе обявена за вредна и я забраняват ! Истината е, че идват не леки времена за всички нас, но за жените те ще са ужасни и затова дамите както средновековните рицари избират да защитят телата си от пришълците завоеватели, които смятат, че по презумпция всички ние и всичко наше им принадлежи !

Ето каква снимки обикалят из социалните мрежи, че Германия ето как ще бранят честа си и достойнството жените !броня

И ако някога дамите са имали рицари, които да ги бранят и да са готови да умрат за честа и достойнството на своята дама облечени в доспехи са се били на турнири за своите избраници !

То днес дамите стават рицарите в доспехи готови да се бият за своята чест и достойнство и да опазят най-ценното си – животът и вярата си, да запазят честа си и да се предпазят от най-мракобесното деяние да бъдат изнасилени !броня

Жената трябва да бъде майка и стожер на семейството не робиня!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.