Бягство от затвора

Бягство от затвора


И затвора е за хора, казват някой хора дето не са били в затвора! В затвора попадна на хора и стана човек !
Цветан Цветанов отстраняваше неудобните хора и от трибуна пред събранието на народа казваше кой и кога ще лежи в затвора ! Спокойно бе, хора и в затвора е за хора !

Като се замислим кои са истинските престъпници и кой колко е грешил и пред Бога не всички престъпници са в затвора, бе хора ! Избягали двама от затвора, бе хора!
Не им се лежи зад решетки метални и зад влажни стени ! И така условията в затвора много, много не са за хора затова и протестират от охраната на затвора !
Но да се замислим кои са в затвора, а за тези, които са извършили престъпления за тях не става и дума !
Но за тези, които на ГЕРБ не се вписват в пейзажа и са стачкували на жълтото, на паважа !
Политически активни и неудобни субекти репресирани от цветановщината и много други, които отказаха да работят в услуга на паралелната държава !

И така избягали двама от затвора, говорят гладни секретари и всякакви ченгеджейски твари дали ще ги хванат, едва ли! Казват няма такава държава, но има такъв народ, но те са или в чужбина, или в затвора, бе хора !
Тук навън остана 880 000 държавна администрация, пенсионери и инвалиди все такива, които не биха протестирали срещу режима на хунтата, която ни управлява !
А според Вас къде са най-големите бандити и нима не са във властта да си пазят те гърба?

Efekt 2

Нима политическата класа не е тази касапническа каста, която ни коли, беси и краде, а народа затънал в дългове търпи и мизерува на мен ли само така ми се струва?
Избягали двама от затвора, а над два милиона дето избягаха от страната за тях какво ще кажат, че и те ли са престъпници или не искат да ги управляват престъпниците узурпирали властта?
Едно обаче трябва да се промени – тези дето са в парламента и на министерските кресла да влязат в затвора и чак тогава страната ни ще се оправи дано поне това направи Слави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.