Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Бягство от затвора

Бягство от затвора


И затвора е за хора, казват някой хора дето не са били в затвора! В затвора попадна на хора и стана човек !
Цветан Цветанов отстраняваше неудобните хора и от трибуна пред събранието на народа казваше кой и кога ще лежи в затвора ! Спокойно бе, хора и в затвора е за хора !

Като се замислим кои са истинските престъпници и кой колко е грешил и пред Бога не всички престъпници са в затвора, бе хора ! Избягали двама от затвора, бе хора!
Не им се лежи зад решетки метални и зад влажни стени ! И така условията в затвора много, много не са за хора затова и протестират от охраната на затвора !
Но да се замислим кои са в затвора, а за тези, които са извършили престъпления за тях не става и дума !
Но за тези, които на ГЕРБ не се вписват в пейзажа и са стачкували на жълтото, на паважа !
Политически активни и неудобни субекти репресирани от цветановщината и много други, които отказаха да работят в услуга на паралелната държава !

И така избягали двама от затвора, говорят гладни секретари и всякакви ченгеджейски твари дали ще ги хванат, едва ли! Казват няма такава държава, но има такъв народ, но те са или в чужбина, или в затвора, бе хора !
Тук навън остана 880 000 държавна администрация, пенсионери и инвалиди все такива, които не биха протестирали срещу режима на хунтата, която ни управлява !
А според Вас къде са най-големите бандити и нима не са във властта да си пазят те гърба?

Нима политическата класа не е тази касапническа каста, която ни коли, беси и краде, а народа затънал в дългове търпи и мизерува на мен ли само така ми се струва?
Избягали двама от затвора, а над два милиона дето избягаха от страната за тях какво ще кажат, че и те ли са престъпници или не искат да ги управляват престъпниците узурпирали властта?
Едно обаче трябва да се промени – тези дето са в парламента и на министерските кресла да влязат в затвора и чак тогава страната ни ще се оправи дано поне това направи Слави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Currently it sounds like Expression Engine is the preferred blogging
    platform available right now. (from what I’ve read)Is that what you’re usijg on your blog?