Валери Симеонов се кани да убива деца !

Валери Симеонов се кани да убива деца ! Стефан Пройнов


Валери Симеонов се кани да убива деца !
БХК мълчи, Борисов също По БТВ Валери Симеонов обясни, че дори 250 000 хиляди мигранти да дойдат на границата ни само с два джипа с антени насочени към тях щели да ги върнат !

Това са Пустините котки за който първи заговори Николай Цонев!Валери Симеонов се кани да убива деца ! Николай ЦоневВИЖ ТУК !

Николай Цонев алармира обществото, че правителството на ГЕРБ ги е използвало на протестите на Орлов мост !
Собственото ни правителство ги е използвало срещу собственият си народ, но срещу мигрантите е друго !

Те са по-важни от българите или поне така се държи правителството ни с тях !
Те са специални и всички правозащитни организации и фондации ги обгрижват !
Валери Симеонов си няма и на представа това негово изказване как автоматично вкарва страната ни в огромен скандал !
Едно е да буташ дискотеки, капанчета за да завземеш нечии наркопазар неофициално с официалните власти,а друго е да насочиш такова оръжие към хора със статут на бежанци !

Efekt 2

Това изказване не е обмислено и е популистка като да дърпаш стари баби, но този път Валери Симеонов трябва да бъде остро критикуван, защото ако осъществи намеренията и той ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпление срещу човечеството !

„Пази Боже сляпо да прогледа“ казва народът и Бургаският полутарикат този път надскочи сянката си, но някак си нито една медия не видя това, някак си услужливата журналистика си затвори очите, а от БХК си замълчаха, това какво е ?
Селският бек се закани да атакува 250 000 човека с неконвенционално оръжие причиняващо психическо разстройство и главоболие и дори увреждащо мозъчната кора на хора с неясен статут като бежанци или мигранти из между, които има майки и деца този не е за оставка, този е за затвора, бе хора ! Едно да блъскаш старици с охрана, друго е да облъчваш детски мозък в крепко състояние !

Защо само ние от пишем за това ?
Защо нито една медия не коментира изказването на вицепремиерът на България ?
Няма ли други свободни медии?

В друга страна вицепремиерът трябва да подаде оставка след такъв коментар !
В България обаче няма кой да му я поиска и това е мълчаливо съучастие в опит за престъпление срещу човечеството, което за сега само на думи Валери Симеонов иска да извърши ! Бойко Борисов подкрепя тези изказвания и нито се разграничава до сега от думите и намеренията на Валери Симеонов!

Надзаконието, в което живеят тези политици е достигнало до такива нива, че те дори незачитат световни и европейски закони, но всички знаем приказката за въшката, която като се наяде излизала на челото и тогава я убивали !

Въпросът е трябва ли да чакаме Валери Симеонов да насочи психотронно оръжие към майки, деца и да умре някой за да му поискат оставката и да го пратят там където му е мястото ?Валери Симеонов не става ясно също от изказването му но този е не психично болен този е психично долен тип !

На коя територия ще ги атакува Валери Симеонов не става ясно също от изказването му но този е не психично болен този е психично долен тип !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.