Варна каза не на шистовият газ!

Варна каза не на шистовият газ!

Варна каза не на шистовият газ!
Медиите пак скриха протестът във Варна сега ! ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ОТ ТАМ !

Хората излязоха от работа за да кажат не на шистовият газ!
Хора, граждани и будни родители, старци и група от Българското опълчение изказаха своята гражданска позиция пред РИОСОВ- Варна !

Табела на сградата гласеше „Министерство на околната вода и водите“! Всичко мина без инциденти!
Войнски Съюз „Васил Левски“ бяха до хората и на практика какво от това ще кажете вие – „кучетата си лаят, а керванът си върви“! Всички до един в страната ни са наясно, че отровят ли Добруджа, отровят ли житницата ни са отровили цяла България, но не само храните, а и водите !
И какво от това, нали? Сега да ви кажем какво не се чу от кучешкият лай ! Живеем по-зле от кучетата даже и всички знаем, че храната за кучета и котки се приготвя от първокачествено месо и и съставки, защото се извършва невероятно строг контрол !

Efekt 2

Но пък ние можем да се храним със салами, които и кучетата не ядът, ние можем да си пием радиоактивна вода и какво от това?
Тук обаче едно от кучетата изви през сълзи почти като на умряло !
Мамицата Ви продажни политици, не виждате ли,че здрав човек не остана, не виждате ли около вас здрав съсед няма, няма здрави и деца, няма никой здрав в тази страна !

Мамицата Ви продажна сган, с пари не можеш да си купиш бял дроб за детето, не можеш всеки месец и да си сменяш сърцето !

Не стига, че през ден ни пръскате като мухи, не стига, че всяка седмица тровите и чешмяните води, не ви ли стига, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати и са ГМО! Егати яйцата, били с отрова!
Пилешкото вече е пълно с хормони за растеж и анибиотици, но е нова мода ! Не ви ли стига, че ни тровите като хлебарки гадна сган такава, ами и Добруджата да отровите сега сте решили пак за пари, нали? Кажете можете ли да си купите Родина с тези пари, да си купите народ, да си купите щастие и свобода? Не, не можете и сега го разберете преди да дойде денят когато държите ръката на загасващият живот на детето си в някой болница преди да ти кажат, че лечение за теб самият няма !

Тези отрови в земята и водата са и във въздухът на родината ни мила и няма никой да бъде пожален нито богат, нито беден, нито никой на този свят не би живял с противогаз заради алчността ви за Шистов Газ!
Затова време е за национална съпротива !
Време е да спасим страната от хунтата окупирала властта ! Време е да спасим децата си, за нас е вече твърде късно, още един от глутницата изскимтя !

И така, ако си пред компютъра с биричка в ръка помни, че днес си пропуснал още един от шансовете си да спасиш детето си ! Няма здрави хора, но болни умове дал Бог ! Къде сте, не ви виждаме на протестите, не ви виждаме и в социалните мрежи и скоро всички ще спрем да се виждаме и от там никой не се е върнал за да се видим помнете !
Лека им Пръст на починалите ни, че им бутам кокалите с тези слова, но така е това е истина !
Никой нищо не е занесъл на онзи свят и не се е върнал от там !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.