Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Варна каза не на шистовият газ!

Варна каза не на шистовият газ!

Варна каза не на шистовият газ!
Медиите пак скриха протестът във Варна сега ! ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ОТ ТАМ !

Хората излязоха от работа за да кажат не на шистовият газ!
Хора, граждани и будни родители, старци и група от Българското опълчение изказаха своята гражданска позиция пред РИОСОВ- Варна !

Табела на сградата гласеше „Министерство на околната вода и водите“! Всичко мина без инциденти!
Войнски Съюз „Васил Левски“ бяха до хората и на практика какво от това ще кажете вие – „кучетата си лаят, а керванът си върви“! Всички до един в страната ни са наясно, че отровят ли Добруджа, отровят ли житницата ни са отровили цяла България, но не само храните, а и водите !
И какво от това, нали? Сега да ви кажем какво не се чу от кучешкият лай ! Живеем по-зле от кучетата даже и всички знаем, че храната за кучета и котки се приготвя от първокачествено месо и и съставки, защото се извършва невероятно строг контрол !

Но пък ние можем да се храним със салами, които и кучетата не ядът, ние можем да си пием радиоактивна вода и какво от това?
Тук обаче едно от кучетата изви през сълзи почти като на умряло !
Мамицата Ви продажни политици, не виждате ли,че здрав човек не остана, не виждате ли около вас здрав съсед няма, няма здрави и деца, няма никой здрав в тази страна !

Мамицата Ви продажна сган, с пари не можеш да си купиш бял дроб за детето, не можеш всеки месец и да си сменяш сърцето !

Не стига, че през ден ни пръскате като мухи, не стига, че всяка седмица тровите и чешмяните води, не ви ли стига, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати и са ГМО! Егати яйцата, били с отрова!
Пилешкото вече е пълно с хормони за растеж и анибиотици, но е нова мода ! Не ви ли стига, че ни тровите като хлебарки гадна сган такава, ами и Добруджата да отровите сега сте решили пак за пари, нали? Кажете можете ли да си купите Родина с тези пари, да си купите народ, да си купите щастие и свобода? Не, не можете и сега го разберете преди да дойде денят когато държите ръката на загасващият живот на детето си в някой болница преди да ти кажат, че лечение за теб самият няма !

Тези отрови в земята и водата са и във въздухът на родината ни мила и няма никой да бъде пожален нито богат, нито беден, нито никой на този свят не би живял с противогаз заради алчността ви за Шистов Газ!
Затова време е за национална съпротива !
Време е да спасим страната от хунтата окупирала властта ! Време е да спасим децата си, за нас е вече твърде късно, още един от глутницата изскимтя !

И така, ако си пред компютъра с биричка в ръка помни, че днес си пропуснал още един от шансовете си да спасиш детето си ! Няма здрави хора, но болни умове дал Бог ! Къде сте, не ви виждаме на протестите, не ви виждаме и в социалните мрежи и скоро всички ще спрем да се виждаме и от там никой не се е върнал за да се видим помнете !
Лека им Пръст на починалите ни, че им бутам кокалите с тези слова, но така е това е истина !
Никой нищо не е занесъл на онзи свят и не се е върнал от там !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари