изпрати новина
Водещи новини

Варна каза не на шистовият газ!

Варна каза не на шистовият газ!

Варна каза не на шистовият газ!
Медиите пак скриха протестът във Варна сега ! ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ОТ ТАМ !

Хората излязоха от работа за да кажат не на шистовият газ!
Хора, граждани и будни родители, старци и група от Българското опълчение изказаха своята гражданска позиция пред РИОСОВ- Варна !

Табела на сградата гласеше „Министерство на околната вода и водите“! Всичко мина без инциденти!
Войнски Съюз „Васил Левски“ бяха до хората и на практика какво от това ще кажете вие – „кучетата си лаят, а керванът си върви“! Всички до един в страната ни са наясно, че отровят ли Добруджа, отровят ли житницата ни са отровили цяла България, но не само храните, а и водите !
И какво от това, нали? Сега да ви кажем какво не се чу от кучешкият лай ! Живеем по-зле от кучетата даже и всички знаем, че храната за кучета и котки се приготвя от първокачествено месо и и съставки, защото се извършва невероятно строг контрол !

Но пък ние можем да се храним със салами, които и кучетата не ядът, ние можем да си пием радиоактивна вода и какво от това?
Тук обаче едно от кучетата изви през сълзи почти като на умряло !
Мамицата Ви продажни политици, не виждате ли,че здрав човек не остана, не виждате ли около вас здрав съсед няма, няма здрави и деца, няма никой здрав в тази страна !

Мамицата Ви продажна сган, с пари не можеш да си купиш бял дроб за детето, не можеш всеки месец и да си сменяш сърцето !

Не стига, че през ден ни пръскате като мухи, не стига, че всяка седмица тровите и чешмяните води, не ви ли стига, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати и са ГМО! Егати яйцата, били с отрова!
Пилешкото вече е пълно с хормони за растеж и анибиотици, но е нова мода ! Не ви ли стига, че ни тровите като хлебарки гадна сган такава, ами и Добруджата да отровите сега сте решили пак за пари, нали? Кажете можете ли да си купите Родина с тези пари, да си купите народ, да си купите щастие и свобода? Не, не можете и сега го разберете преди да дойде денят когато държите ръката на загасващият живот на детето си в някой болница преди да ти кажат, че лечение за теб самият няма !

Тези отрови в земята и водата са и във въздухът на родината ни мила и няма никой да бъде пожален нито богат, нито беден, нито никой на този свят не би живял с противогаз заради алчността ви за Шистов Газ!
Затова време е за национална съпротива !
Време е да спасим страната от хунтата окупирала властта ! Време е да спасим децата си, за нас е вече твърде късно, още един от глутницата изскимтя !

И така, ако си пред компютъра с биричка в ръка помни, че днес си пропуснал още един от шансовете си да спасиш детето си ! Няма здрави хора, но болни умове дал Бог ! Къде сте, не ви виждаме на протестите, не ви виждаме и в социалните мрежи и скоро всички ще спрем да се виждаме и от там никой не се е върнал за да се видим помнете !
Лека им Пръст на починалите ни, че им бутам кокалите с тези слова, но така е това е истина !
Никой нищо не е занесъл на онзи свят и не се е върнал от там !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


2 коментара

 1. If an example may be buying a home, there are chances that the person will be needing professional aid of home financing broker.
  There are so many items that carry on fighting against our urge to switch our span of action. On the other hand,
  you draw benefits by means of assistance for the mortgage process.

 2. Alabama Foreclosures work best way to make an investment inside Alabama housing market.
  There are many government programs around as part
  of the Home Affordable Refinance Program (HARP) that might help using the
  refinancing of your loan. Termed as the city where the
  West begins, Fort Worth can be a place that offers an original balance between the Texas cowboy culture and modern upscale living.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*