изпрати новина
Водещи новини

Великобритания – толерантност там и тук


Великобритания – толерантност там и тук
Толерантност – тази дума в едно видео, което ще ви шокира !
Ето как думата „толерантност“ се приема от мигрантите във Великобритания !

Според Уикипедия, свободната енциклопедия толерантност означава това: Толерантността е термин, който означава търпимост и зачитане на различията, били те социални, културни, сексуални или религиозни.
Според някои философски речници тя може да се прояви като акт на снизходителност, като акт на търпимост или като акт на подкрепа и разбиране. Съответно като нетолерантост се квалифицират всички подходи и практики, които не проявяват подобно отношение.
Проявата на толерантност не означава безразличие, търпимост към социалната неправда, отказ от собствените убеждения или отстъпка от собствените позиции под чужд натиск!

Толерантността е морална стойност, която предполага пълното зачитане на другите, техните идеи, практики или убеждения, независимо дали са различни от нашите! В този смисъл тя е признаване на разликите, присъщи на човешката природа, разнообразието от култури, религии или начини на поведение. Някои считат толерантността за основна ценност за хармонично мирно съжителстване. Смята се, че толерантността е в основата на добрите отношения между хората от различни култури, вероизповедания, раси и начин на живот.
Тя е основна нагласа на живот в обществото. Толерантният човек може да приеме различни от установените норми, мнения или поведения в социалната среда, дори да са в разрез с неговите морални принципи.
Този тип толерантност се нарича социална толерантност.

Толерантност към тези, които изповядват публично вярвания или религии, различни от нашите, се нарича религиозна толерантност.
В България думата Толерантност се разбира по друг начин и често Европа ни критикува за това ! Тази дума и Европейското и тълкование прави възможно съществуването на БХК и други такива комитети, които съдят страната ни в Страсбург и най-вероятно имат дивиденти от това !
На Балканите думата толерантност има други чисто човешки параметри на възприятие от хората !
Може би нагнетени от Османската империя от преди векове или самият нрав и фолклор са по-различни, но едно е сигурно, че ако този арабски жребец постъпи с полицайка у нас ще получи съвсем друго отношение !
Тук сме свидетели на огромна търпимост от страна на служебното лице и тя самата не смее да го докосне, а у нас няма да е така !
Затова и колкото политиците да се напъват да ни говорят за толерантност тяхната и нашата са две различни като възприятие в главите на хората !
Именно тази толерантност доведе до изнасилването на хиляди жени в Германия и Финландия, и Франция – в целият Европейски съюз ! С такова отношение на полицията няма как да бъде друго естествено !

И докато сме трета категория хора в собствените си страни ще е така ! Новодошлите са на първо място, а циганите на второ що се касае за Българите, че ние сме на последно място в хранителната верига и ние сме най-отдолу на социалната пирамида и сме там, защото сами сме се позиционирали, защото нашата Толерантност към политиците и техните политика е такава ! И докато всички ние не проумеем, че пред закона всички сме равни, докато всички ние не поискаме равни права и свободи ще бъдем там долу ! Затова време е да изхвърлим боклука от властта и да създадем една силна и правова държава, една силна икономически и морална България иначе казано новите зетьове и правителството ще ни довършат !

Време е за пряка демокрация или уроците по толерантност ще продължат нови 500 години, а може и завинаги ! България има нужда от нова алтернатива на управление и това хората го заявиха на референдумът, но правителството някак си се отнесе НЕтолерантно към това !
Време е да покажем какво означава пряка демокрация на дела, а не на думи !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

4 коментара

 1. Usted puede admirar la belleza de sus modelos y adquirir el que más le convenga en una boutique ubicada
  en el desnivel de Rhone. y Rolex Industrie
  El ambiente, la experiencia integral y el servicio que ofrece una
  tienda oficial son esenciales para la construcción del prestigio
  de una marca. and Rolex Industrie sociedad anónima es una compañía suiza de relojes de pulsera y accesorios, creada tras la fusión en dos mil
  cuatro, de Montres Rolex , La mayor parte de
  los relojes Patek Philippe que estamos poniendo en esta lista son creaciones
  relativamente viejas.

 2. The plot is better, the characters are much less super.

 3. y Rolex Industrie Existe una marca y un modelo
  idóneo para ti y lo encontrarás en Cada marca tiene una línea de diseño en especial creada para acompañar tu forma de ser: deportiva, sofisticada, renovadora…
  En hallarás desde la marca Adidas, Asics, Fila Nike, hasta
  las pero complejas creaciones en relojes de la mano de Dolce & Gabbana, Just Cavalli Emporio Armani, además de los tradicionales Relojes Casio, Citizen,
  Seiko. and Rolex Industrie SA es una empresa suiza de relojes de pulsera y accesorios,
  creada tras la fusión en 2004, de Montres Rolex Fue fundada por Auguste Agassiz en mil ochocientos treinta y
  dos, y actualmente es propiedad del grupo Swatch. , Relojes para
  mujeres , relojes para hombres y relojes para niños
  de marcas populares como Casio , Swatch , Fossil , Ice-Watch y Timex y marcas de tendencia
  como Guess, Michael Kors , Marc by Marc Jacobs y Tommy Hilfiger.

 4. Un reloj automático son relojes con movimientos mecánicos que gracias a su complejidad técnica tienen la capacidad de darse cuerda a si mismos gracias a un rotor que gira en torno a un pivote y
  que actúa sobre el mecanismo de carga del muelle. y Rolex Industrie La abreviatura corresponde
  a ‘Techniques d’Avant Garde’, y aunque fabrican considerablemente
  más cosas aparte de relojes, esta marca suiza ha logrado evolucionar mediante los años sin perder su estilo deportivo y su enfoque atemporal.
  and Rolex Industrie SA es una empresa suiza de relojes de
  pulsera y accesorios, creada tras la fusión en dos mil cuatro, de Montres Rolex Es un espacio autoregulado por
  los lectores, quienes disponen de mecanismos para reportar el uso abusivo del
  mismo., Fue fundada por Coco Chanel y las colecciones de relojes se añadieron después a la
  marca.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*