Великобритания – толерантност там и тук

Великобритания – толерантност там и тук


Толерантност – тази дума в едно видео, което ще ви шокира !
Ето как думата „толерантност“ се приема от мигрантите във Великобритания !

Според Уикипедия, свободната енциклопедия толерантност означава това: Толерантността е термин, който означава търпимост и зачитане на различията, били те социални, културни, сексуални или религиозни.
Според някои философски речници тя може да се прояви като акт на снизходителност, като акт на търпимост или като акт на подкрепа и разбиране. Съответно като нетолерантост се квалифицират всички подходи и практики, които не проявяват подобно отношение.
Проявата на толерантност не означава безразличие, търпимост към социалната неправда, отказ от собствените убеждения или отстъпка от собствените позиции под чужд натиск!

Толерантността е морална стойност, която предполага пълното зачитане на другите, техните идеи, практики или убеждения, независимо дали са различни от нашите! В този смисъл тя е признаване на разликите, присъщи на човешката природа, разнообразието от култури, религии или начини на поведение. Някои считат толерантността за основна ценност за хармонично мирно съжителстване. Смята се, че толерантността е в основата на добрите отношения между хората от различни култури, вероизповедания, раси и начин на живот.
Тя е основна нагласа на живот в обществото. Толерантният човек може да приеме различни от установените норми, мнения или поведения в социалната среда, дори да са в разрез с неговите морални принципи.
Този тип толерантност се нарича социална толерантност.

Толерантност към тези, които изповядват публично вярвания или религии, различни от нашите, се нарича религиозна толерантност.
В България думата Толерантност се разбира по друг начин и често Европа ни критикува за това ! Тази дума и Европейското и тълкование прави възможно съществуването на БХК и други такива комитети, които съдят страната ни в Страсбург и най-вероятно имат дивиденти от това !
На Балканите думата толерантност има други чисто човешки параметри на възприятие от хората !
Може би нагнетени от Османската империя от преди векове или самият нрав и фолклор са по-различни, но едно е сигурно, че ако този арабски жребец постъпи с полицайка у нас ще получи съвсем друго отношение !
Тук сме свидетели на огромна търпимост от страна на служебното лице и тя самата не смее да го докосне, а у нас няма да е така !
Затова и колкото политиците да се напъват да ни говорят за толерантност тяхната и нашата са две различни като възприятие в главите на хората !
Именно тази толерантност доведе до изнасилването на хиляди жени в Германия и Финландия, и Франция – в целият Европейски съюз ! С такова отношение на полицията няма как да бъде друго естествено !

И докато сме трета категория хора в собствените си страни ще е така ! Новодошлите са на първо място, а циганите на второ що се касае за Българите, че ние сме на последно място в хранителната верига и ние сме най-отдолу на социалната пирамида и сме там, защото сами сме се позиционирали, защото нашата Толерантност към политиците и техните политика е такава ! И докато всички ние не проумеем, че пред закона всички сме равни, докато всички ние не поискаме равни права и свободи ще бъдем там долу ! Затова време е да изхвърлим боклука от властта и да създадем една силна и правова държава, една силна икономически и морална България иначе казано новите зетьове и правителството ще ни довършат !

Efekt 2

Време е за пряка демокрация или уроците по толерантност ще продължат нови 500 години, а може и завинаги ! България има нужда от нова алтернатива на управление и това хората го заявиха на референдумът, но правителството някак си се отнесе НЕтолерантно към това !
Време е да покажем какво означава пряка демокрация на дела, а не на думи !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.