Вижте какво ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ публикува стената си Кирил Стаменов

Вижте какво ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ публикува стената си Кирил Стаменов

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Предупреждавам всички мой приятели, както и другите българи, които се водят суверен и началници на назначените от тях политици, да не говорят против МВР на социоложката Румяна Бъчварова, защото това представлява опасност за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! ДА ЖИВЕЕ ДИКТАТУРАТА НА „ГЕРБЕРИАТА“!

wswswsw

По късно същият публикува и това :

МУТРАТА БОРИСОВ НАХЛУ ВЪВ ВСС!
Кой си ти, бре?
Какво правиш там, бе идиот? Ще ги биеш ли?
Я нахлуй така у дома ми бе, палячо! Няма да ти броя и то три!
Подавай оставка моментално, защото вече твоята простотия не се трае!
Имаш си работа вече с целия български народ, а този народ не се шегува, палячо! Чети история, бе тъпак – ще те размажем!
ПИСНА НИ ОТ ТЕБ!
Идиот, малоумен!

Efekt 2

ee

Ние от blife.eu се позоваваме на т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.