Николета Лозанова: Простих изневерите на Валери!

В свое интервю тв водещата Николета Лозанова разкрива, че двамата със съпруга й Валери са заедно и са щастливи, въпреки че имената им постоянно биват забърквани в изневери и раздели, пише paparazzi.bg.Николета споделя, че макар за нея любовта да е важна, двамата с Валери предпочитат да си казват израза „обичам те“ само в съкровени моменти.

Лозанова твърди още, че с футболиста не са от лигаво-романтичните двойки и макар изненадите да са част от ежедневието им, те не са постоянни. За сметка на това обаче са забавни. Правят си закачливи карикатури един на друг и избягват да се кълнат във вярност.

„Преди се заричах, че не бих простила какви ли не обидни ситуации, които в един момент вместо разрушителни се оказват градивни. Една изневяра също може да бъде такава. Така че на този етап няма да се ангажирам с конкретика какво не бих простила“, откровено споделя водещата.

Източник: pik.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2

One comment

 1. I ggave him the windows Vista (32-Bit) install dosc
  that came with my PC for this purpose Nlex Exam but this can be specific for your
  Mac time freedom It is very hard to use federal laws too
  obtain any associated with protection privae loans Thhis means not to picture
  what persons think ddmv practice that kind of points that we’re referfing to with marketing and so forth time Freedom In the past few months there initially were
  a progressive deterioration in service cdl Test answers