Stefan Cholakov: ВИЖТЕ най-гнусното дело на ГЕРБ !

ВИЖТЕ най-гнусното дело на ГЕРБ !
Стефан Чолаков

Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук гражданинът Stefan Cholakov!
Стефан Чолаков
Публикуваме без редакторска намеса:

П О М О Щ !!!!! ХОРА, В БЕЗИЗХОДИЦА СЪМ !!! Днес от столична община и общинска полиция ме заплашиха с арест за това, че всеки ден в 14 ч. в градинката на ул.Солунска и ул.Ангел Кънчев раздавам по купичка топла супа и филийка хляб на пенсионери и бездомни хора! Подадох заявление за разрешение преди повече от 40 дни. До сега не ме закачаха явно заради изборите , но след като видя Фанъкова че ГЕРБ вече няма за какво да се борят решиха да спрат и тази добра и хуманна инициатива! Не знам как да постъпя, идва ми да взема туба бензин и да залея общината и централата на ГРОБ. Тези са най грозните изроди за които съм чувал. КАКВО ДА НАПРАВЯ ??? МОЛЯ ВИ ПОДКРЕПЕТЕ МЕ! ХОРАТА КОИТО ИДВАТ ВСЕКИ ДЕН МОЖЕ ДА СА И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, БРАТЯ,СЕСТРИ ИЛИ ДЕЦА! МЕЖДУ 30 и 80 ЧОВЕКА разчитат на тази купичка чорба!?!?!?!?

Стефан Чолаков супа
Стефан Чолаков супа
По-късно хора даваха съвети как да се бори Стефа Чолаков със злото наречено ГЕРБ !
Стефан Чолаков

Екатерина Димова Подавка по религиозни причини дали би могла да свърши работа , досега не съм видяла да правят проблем по задушница кой какво раздава – Закона за вероизповеданията мисля че те защитава , едва ли някой копче ще може да ти каже ако го правиш като раздавка за починал роднина , на моя позната свещенник и казал след като упорито сънува починал човек от семейството да почне да подава за него всяка седмица или всеки ден за него ,докато спре да го сънуваСтефан Чолаков

Други се обръщаха гневно към Фандъкова : Г-жо кмет Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova,
вместо да спирате дарителите да помагат на нуждаещите се, намерете начин да ги защитите! Съдействайте им да получат необходимите разрешителни! Хората, като Stefan Cholakov, вършат мисията си да помагат на по-бедните си съграждани, без да търсят финансиране от никого, нито от държава, нито от община, нито от еврофондове. Превърнали са се в заместител на социалните кухни, защото явно има нужда от тях. Щом хората ежедневно се редят на опашка за купа супа, явно общинското предприятие „Социален патронаж“ не успява да се справи.
Г-жа кмет, призовавам Ви, ако не можете да помогнете да се нахранят бедните столичани, поне не пречете! Вярвам, че Стефан и съмишлениците му ще се справят.

Но истината е само една – час по-скоро ГЕРБ, най-голямото зло за България, трябва да си върви !

Екипът на Blife.eu горещо Ви приканва, който с каквото може да помага да се популяризира случващото се !
Да споделяме, да казваме, да говорим, да вдигнем шум до небесата, да се покаже истинското лице на хората от ГЕРБ !
Хора, човещината и доброто трябва да се поощряват, а не да се наказват !
Време е да изхвърлим това зло ГЕРБ от управлението на страната, време е да си подадем ръка и всички заедно с личен пример и човещина да изградим една силна България !
Ето и линк ВИЖ ТУК към профилът на Стефан и нека всички застанем зад него в името на добруването, в името на светлината и не трябва да позволяваме злото да триумфира !

До всички медии и телевизии, помагайте за Бога братя и сестри !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.