Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Вижте с коя палува Бийбър в Бразилия /видео/

Вижте с коя палува Бийбър в Бразилия /видео/

Татуировките отново издадоха Джъстин Бийбър.

Скандалният изпълнител прекарва доста бурни дни в Бразилия, където е заради своето турне. В интернет пространството се появи видео на спящия певец, заснето от момиче, което най-вероятно е прекарало нощта с него. Красавицата го е документирала как се е излегнал, след което вкарва и себе си в клипчето, за да я видят всички.

Само да не го подгонят отново за бащинство след всички тези бурни страсти под завивките за по една нощ.

„Джъстин беше заспал в стаята си. Има куп момчета и момичета, които излизат оттам, но те не са проститутки. Той просто е заспал и някой е влязъл и го е снимал“, обясни вътрешен човек пред Daily Mail.

Все пак никой не може да отрече, че Бийбър и антуражът му са ходили в публичен дом, при това не веднъж. При първото си посещение на такова място в Бразилия той опитал да скрие самоличността си, оставайки със слънчеви очила в сградата.

След като избрал осем красавици, се прибрал с тях в луксозния си апартаент в Copacabana Palace. Когато разбрал, че всяка от дамите ще му струва по 1200 долара на вечер, в крайна сметка се спрял на две от тях.

Видеото можете да видите тук

календар
календар

Източник: bnews.bg

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Your answer lifts the ineilltgence of the debate.