Вирусът Торбакачанов напусна пределите на България

Вирусът Торбакачанов напусна пределите на България


Вирусът Торбакачанов напуска и управлението на страната.Подигравките с торбичките и Каракачанов напуснаха пределите на страната ни.
Телевизия АЛФА показа репортаж как в Москва и Скопие се шегуват с Каракачанов.

Това в социалните мрежи се разпростря като вирус, но напусна и пределите на България. Естествено бъдещият бивш министър на войната започна война срещу медиите, които тиражират тези колажи и видеа, защото оронват престижа му и водят до неудовлетворителен медиен комфорт на войводата.

А когато един политик не спазва протокола и отива на дипломатическа среща с дънки това не е ли уронване на престижа на ведомството и страната, която представлява?
Търсенето на евтини сензации от политиците, които да ги вкарат БЕЗПЛАТНО в медийните среди не е от вчера и скандалите не са един или два умишлено създавани от ПИАР отдела на ВМРО и други политически формати. Сега обаче те станаха жертва на своите номера.

Партньорските служби на не една държава отчетоха, че някои политици не се радват на авторитет в страната си и съмнението, че те са техните партньори сериозно разтревожва продуктово позиционираният комичен „герой“ Торбакачанов!
Вирусът Торбакачанов се разпростря в социалните мрежи, но той е израз на настроението на обществото, той е израз на всеобщото неодобрение, което не е подминато от погледа на партньорските служби по света. Наричаме бъдещият бивш министър този карикатурен вирус, защото не са един или два скандалите било то в сферата на министерството на отбраната, било то и сега в сферата на министерството на екологията където хора близки до ВМРО имат доказани участия.

Европа следи и скандала с продажбата на гражданство – паспорти на евентуални терористи пак от кухнята на ВМРО и да имаш грижата да отговаряш за министерство на отбраната и твоите подчинени чисто хипотетично да извършват дейности, които пряко застрашават отбраната на сигурността на други държави е меко казано непрофесионално. Това не са гафове породени от некомпетентност, не е престъпна безотговорност, а породена от глупост и това са действия мотивирани само и единствено от натрупване на материални стимули.

Efekt 2

Торбакачанов е нарицателно и за разбойничество не за войводско отношение.

И така според Вас трябва ли един действаш министър да си подаде оставката и да спре да уронва престижът на България или това трябва да се случи с натиск отвън?
Българският войник е бил пример за храброст и саможертва, бил е даван за пример, но и личният пример в армията е важен. Добрият пълководец няма слаби войници и след като министъра на войната е обграден от скандали на неговите подчинени в партийната групичка нещо куца!
Затова и ние казваме, че най-вероятно ще бъде бъдещият бивш!
Все пак постовете не са пожизнени и той трябва да го знае.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.