ВНИМАНИЕ ! ПУСКАШ СМС В ПОМОЩ НА ХОРАТА ОТ ХИТРИНО, ПОЛУЧАВАШ ОТГОВОР: БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ДАРИХТЕ 1 ЛЕВ В ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИТЕ?!?

СМС Хитрино


ПУСКАШ СМС В ПОМОЩ НА ХОРАТА ОТ ХИТРИНО
Ето какво ни пише нашата редовна читателка Рени Апостолова:

Уважаема редакция,
Няма такъв потрес! Исках да помогна на хората в село Хитрино, пуснах СМС на обявения за дарения кратък номер 1466 и получих следното съобщение:
Благодарим Ви, че дарихте 1 лев в помощ на бежанците!

Аз обаче не искам да даря 1 лев на бежанците, а на хората от Хитрино!

Имате ли идея какво става? Аз се опитах да получа информация от Виваком, от там обаче ми казаха, че нямат представа къде отиват парите, защото те били само мобилен оператор и не знаели!!!
Може ли да дадете вие някакво обяснение?
С уважение: Рени Апостолова, ваш редовен читател

Бележка на редакцията:
Свързахме се с шефа на БЧК Христо Григоров, който заяви че това е грешка и от понеделник този проблем ще бъде оправен. На кратък номер 1446 до сега са се събирали помощи за бежанците, но от 18 часа вчера парите вече били пренасочвани в помощ на бедстващите хора в село Хитрино.
Източник: znews.bg

Efekt 2

СМС Хитрино
Ние от Blife.eu ще допълним, че в тази кампания на мобилния оператор, който е сключил договор с фирмата, която е пуснала СМС гласуването половината от постъпилите пари са за мобилният оператор, а 10 % от общият оборот са данък за държавата, което според договора и начинът по който е сключен между двете страни МОЖЕ БИ Е 45% мобилен оператор, 45% за фирмата, която пуска услугата и 10% за държавата !

Процентите варират според договора, но най-малкият праг на комисионна на мобилен оператор е 30% затова !
Ако политиците си получаваха заплатите от гласовете на доволните граждани биха получили далеч по-малко !
А хората в нужда за който е направена кампания колко ще получат и кой и как разпределя парите е много съмнително !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.