Деликатната истина за Хитрино и циганската следа

Деликатната истина за Хитрино и циганската следа


Деликатната истина за Хитрино и прикриването на циганската следа може и да се окажа кражба на крепежни елементи от някой цигани !
ВИЖТЕ СТАТИЯ В znews.bg
КРАЖБА НА РЕЛСИ ПРИЧИНИЛА ТРАГЕДИЯТА В ХИТРИНО!

Не високата скорост, а липса на част от релсовата конструкция, е причинила трагедията в Хитрино, при която влакова експлозия отне живота на седем души и прати други 29 в болница. Според източници на Znews катастрофата е причинена от кражба на крепежни елементи от железопътните релси!

Това е довело до дерайлирането на влаковата композиция и последвалия взрив на цистерните с пропан бутан и пропилен в селото. Така се оказва, че дори влакът да е навлязъл в гарата с пет километра в час, катастрофата е била неизбежна, смятат експерите.

Efekt 2

Припомняме, че основната версия на разследващите е, че трагедията е предизвикана от висока скорост, с която влакът е навлязъл в гара Хитрино. Според информацията от първата анализирана черна кутия на локомотива, той се е движел със 70 км/ч. при позволени 40.

От прокуратурата вече обявиха, че имат намерение да образуват досъдебно производство срещу неизвестен извършител за причиняване на смърт по непредпазливост. За целта обаче трябвало да се съберат достатъчно доказателства.
ИЗТОЧНИК: znews.bg
НИЕ ОТ BLIFE.EU МОЖЕМ ДА ДАДЕМ НАСОКА!
Правителството толкова време полага усилия народният гняв и омраза да се насочи в друга посока!

Спомняте си Катунци, Гърмен и Раднево !
От месеци няма новини за цигани, че пребил, откраднал или заклал, но пък хорската омраза бе канализирана в други релси и това са мигрантите!

Що бе Бойко, изведнъж като с магия спря битовата циганска престъпност ли? Изведнъж циганите спряха да крадат ли ? НЕ ВЯРВАМ както и НЕ ВЯРВАМ, че БОРИСОВ е в Хитрино да погаси пожара на човешката мъка, а всичко е долен PR на гърба на човешката трагедия !Борисов Хитрино
И сега трябва да се скрие циганската следа, защото да няма изригвания в социалните мрежи от типът МАМИЦАТА ВИ КРАДЛИВИ ЦИГАНИ ! Не е тайна и че ДПС отдавна турцизира циганите и чисто в политически аспект не трябва да допуснат от партията нагнетяване на напрежение между цигани, турци и българи !
Затова правителството ще направи всичко възможно да скрие истината и през това време да извлече малко ползи като покажат колко помагат на хората !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.