ВНИМАНИЕ ! ПУСКАШ СМС В ПОМОЩ НА ХОРАТА ОТ ХИТРИНО, ПОЛУЧАВАШ ОТГОВОР: БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ДАРИХТЕ 1 ЛЕВ В ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИТЕ?!?

СМС Хитрино


ПУСКАШ СМС В ПОМОЩ НА ХОРАТА ОТ ХИТРИНО
Ето какво ни пише нашата редовна читателка Рени Апостолова:

Уважаема редакция,
Няма такъв потрес! Исках да помогна на хората в село Хитрино, пуснах СМС на обявения за дарения кратък номер 1466 и получих следното съобщение:
Благодарим Ви, че дарихте 1 лев в помощ на бежанците!

Аз обаче не искам да даря 1 лев на бежанците, а на хората от Хитрино!

Efekt 2

Имате ли идея какво става? Аз се опитах да получа информация от Виваком, от там обаче ми казаха, че нямат представа къде отиват парите, защото те били само мобилен оператор и не знаели!!!
Може ли да дадете вие някакво обяснение?
С уважение: Рени Апостолова, ваш редовен читател

Бележка на редакцията:
Свързахме се с шефа на БЧК Христо Григоров, който заяви че това е грешка и от понеделник този проблем ще бъде оправен. На кратък номер 1446 до сега са се събирали помощи за бежанците, но от 18 часа вчера парите вече били пренасочвани в помощ на бедстващите хора в село Хитрино.
Източник: znews.bg

СМС Хитрино
Ние от Blife.eu ще допълним, че в тази кампания на мобилния оператор, който е сключил договор с фирмата, която е пуснала СМС гласуването половината от постъпилите пари са за мобилният оператор, а 10 % от общият оборот са данък за държавата, което според договора и начинът по който е сключен между двете страни МОЖЕ БИ Е 45% мобилен оператор, 45% за фирмата, която пуска услугата и 10% за държавата !

Процентите варират според договора, но най-малкият праг на комисионна на мобилен оператор е 30% затова !
Ако политиците си получаваха заплатите от гласовете на доволните граждани биха получили далеч по-малко !
А хората в нужда за който е направена кампания колко ще получат и кой и как разпределя парите е много съмнително !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.