Време е да им покажем, че има такава държава !

Време е да им покажем, че има такава държава !


Време е да им покажем, че има такава държава !

Няма вече ляво и дясно, а всички са срещу Слави! Всички са срещу Слави Трифонов !
Цветан Цветанов говори за рейтингът на БСП как бил почти като на ГЕРБ и разликата била само 4%, но никой не казва какъв е рейтингът на Слави Трифонов!

Текат процеси в една нова посока !
Така наречените патриоти осъзнават, че единственият начин да задържат депутатските си имунитети е да бъдат в единен блок!
Блок без принципи и правила, блок формат, който заслужава само да бъде замерян с гнил домат !

Efekt 2

Националните приоритети изведнъж се превърнаха в комерсиални – лични !
Двата полюса нещо се прегърнаха покрай АЕЦ и май тази тяхна прегръдка колкото и да е извратена няма да бъде прочетена от електората, че е животоспасяваща за техните водачи и ще доведе до допълнителен отлив в електората им !

И така не говорим за мисия нито за спасител, говорим за реалността, че Слави Трифонов е новата алтернатива за България! Много хора не го харесват, но той участва десетилетия в политическите процеси, давал е трибуна на не един ли двама, но днес е различно !
Днес той не дава трибуна на политици, а на хората от народа и на тези, който са тук и там както и всеки, който носи България в сърцето си !
Вие бихте ли подкрепили Слави Трифонов в тази национална освободителна кампания?
Защото смяната на статуквото е цел номер едно, която трябва да си поставим всички заедно за да я има България, а политическата мафията трябва да бъде изкоренена!
Време е да вземе едно решение – има ли, няма ли такава държава и да им покажем как се прави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.