изпрати новина
Водещи новини

Време е не за оставка, а за гражданска войн@

Време е не за оставка, а за гражданска войн@ СТЕФАН ПРОЙНОВ


Историята от дълбока древност има различни нагледни примери за взаимоотношенията между хората!
Ние не говорим с езикът на омразата, а с езикът на гнева има разлика, защото повечето мълчат с мълчанието на апатията и безразличието, но има и такива дето лесно се палят и как да не се палиш – в Хърватска минималната пенсия е 500 Евро, а в България 83 Евро!Време е не за оставка, а за гражданска войн@ СТЕФАН ПРОЙНОВ

С тези пари колко време би живял един политик у нас?
И сега когато Пенсията у нас е толкова колкото бе в Комунизма, а цените не са такива как оцелява този народ?
Това е мизерия за това, че предано са плащали десетилетия наред!
Има хора свели глави над масата с молив в ръка и смятат за цените в магазините и съпоставят, но добре, че са градините им по селата, че я картофки, я лук, я някой стрък домати и кокошки си имат и яйчице, ами тези дето нямат градини и живеят между четири стени, тези, които са болни и не могат да си гледат и да си помагат те как живеят бе, господа политици?Време е не за оставка, а за гражданска войн@

Правителството е на власт точно от тези 400 000, които гласуваха за патриотите ни ИЗЛЪГАНИ, че ще им вдигнат пенсиите!
Като добавите и голям процент от инвалидите, които са над 880 000 в страната ни и сега първата работа на правителството е да се саморазправи с тази електорална маса на болните и старите, и неоправданите!
Цветанов първо обяви, че няма да се вдигат пенсиите, а само с 20лева. Без да обяснява, че храните са вдигнати и тока, и водата, и парнато и тези 20 лева не покриват дори това увеличение!
Но най-голямата разплата е в ТЕЛК комисиите!

Цветанов е решил да ги намали и от всеки пет един да остане !
Това е война и изтребление!
Навън се води война,но как да пиша за цъфналите Божури или нещо хубаво – за дом, градина или празник!
Как кажете като навън се води война срещу всички нас и всеки част умира някой, който може да устой на мизерията, болестите и недояждането !
Но нека си останем апатични, нека смирени бъдем ние и да не говорим с езикът на омразата, защото на тях така им е угодно!

Пари за магистрали, за лимузини, самолети, джипове и вертолети, а има ли за нас обречените на мизерия?
Все няма, така е било до сега, но докато някой не каже стига толкова, но с един и двама не става, а трябва да се вдигнем като един и както е в историята я с камъни, я на кладата, я до стената всеки сам решава как да оправи нещата !
Ние не подстрекаваме към бунтове, а направо към гражданска ВОЙН@ след като навън се води войн@ срещу нас гражданите та поне да се нарече така примерно !

САМО НА КИБРИТА ЦЕНАТА СИ Е СЪЩАТА ОТ КОМУНИЗМЪТ ТА ДО ДНЕС ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ НАМАЛЕНИЕТО !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*